- Sommar!

ååh 9 eller 6 veckor kvar! (tror ja) till sommarlovet! yees! Klänningen som ja la upp i något inlägg som ja skulle kanske ha.. blir inte av! Hittat en snyggare. Eller jo, har hittat massor faktiskt. Alltså är de inte sommar eller? Är ju hur varmt som helst! Skolan började ju idag. Rätt så okej var det. Skolan avslutade med hård träning! Sprang i skogen 1,6km tre gånger i det varvet. Lite kondition fick man i alla fall. ;)
Skönt med en kall dusch efteråt! :) Resten av dagen blir att ta de lugna utomhus!
Ha de bra!

Fotograf: Ida Wallander!
På bilden: Jag & Jennifer!
Vart/när: Utanför St olai kyrkan i Norrköping 21/4-2011.
Taget med: Sonys Systemkamera.

Älska!



- Ut i solen!

Underbart väder kommer fram idag! Då är de bara ut i solen eller hur?:)  Sola hela dagen!
Morgonen startade med frukost och städning. Nu är ja klar i alla fall. Är ganska trött dessutom.
seya!

http://www.youtube.com/watch?v=ismxqB163QU




Glad påsk .. för all del!

Hej hoppsan! Påsk veckan har varit suverän! Mycket sol, och väldigt skönt väder! Redan i påsk liksom?!
Passade på att sola nu i några dagar... redan fått lite färg! Yes! ;)
Igår var jag, Frida jonna och Acke på påskmässa på natten... eh jo vi kanske var där till halv tre någon gång?
De var jätte trevligt men var ej så sugen på maten som dom hade hehe! :p Fridas mamma hämtade oss så ja sov över hos henne! Vi kanske inte somna föräns klockan.. hm.. Halv fem nästan! Vi fick ju i alla fall sova ut lite på dagen. Åh, vi solade massor idag faktiskt! Jätte skönt! Nu är man bara hemma och tar de lungt. Ingen skola i morgon ("överlycklig") eftersom de är röd dag! I torsdags så var jag med min tjejkompis Ida. Hon ska ju komfimeras så vi eller hon var tvyngen att gå på en påskmiddag i kyrkan.. Otroligt långt bord fanns det där! Det var hur roligt som helst. Dessutom shoppade vi lite innan. Ett par saker som man har till smink och ett par Röda solglasögon, love it! Dagen blev väldigt lång som sakt. Lånade hennes underbara systemkamera.. ska ha en sån verkligen! Sjukt bra är dom! Jag bjuder på en bild från Torsdags dagen. 

Hoppas ni haft en glad påsk helg! Ha de bra! (bloggar just nu när ja hinner..) 




- åker snart!

Chekkar in nu lite snabbt i bloggen! Sitter nu i skolan. Ni kanske undrar varför?:) Har lovskola en stund. Har precis också gjort klart mina gymnasie val! Är otroligt nöjd nu i alla fall. Ska Åka nu.. alldeles strax till Tingstad.. något med kyrkan eftersom ja är med i ungomdsgruppen (där vi göra massa roliga aktiviteter.) Sedan ska vi alla äta god lunch tillsammans!

Ni vet ju att jag har gjort om min blogg lite så där mycket nu.. men jag vet faktiskt inte ifall den är tillräckligt bra endå? Har eller rättare sakt håller på med en ny header nu som kan ta lite tid! Kommer in om några dagar tror jag.. Inte bara på tal om det. Får pengar idag så senare ska ja ut och köpa en ny bikini hade ja tänkt! Får se vad jag hittar. ;)

Hoppas ni har haft soliga dagar hittils? Här strålar de för fullt! Igår passade man på att sola någon timme! Var ju med Frida igår. Vi hade otroligt roligt. Vi hann göra alt möjligt! Bjuder idag på en bild från igår dagen!




- hittat kläningen!

vad tycker ni?!

Alva tube knee dress



- varför jag?!

Åh.. har blivit förskyld nu också! dricker för lite vatten så mitt huvud kommer snart sprängas. Vill verkligen inte ha feber som sakt. Vaknade sent idag.. hade väldigt svårt att sova dessutom! Jätte jobbigt var det! Så ja typ vakna. somna om.. vaknade och sen somna om till slut hade ja väl sovit till två på dagen.  Åkte ut till stryrstad med fridas cykel! Det gick ju bra, skönt var det att ta en cykel tur! Gick på mässan där i kyrkan med "min kompis". I morgon börjar jag lovskolan runt halv nio tiden tror jag. Onsdag får ja nog sluta lite tidigare ska ut och äta lunch och göra aktiviteter med ungdomsgruppen!! Har inget mer att säga än att varför just jag ska bli sjuk nu också! Väldans vad ja är täpp i näsan.. Låter ju lite roligt när man pratar! :d

Ha de bra!



- sov dags snart då!

Tänkte blogga lite nu innan jag ska sova. Sitter och kollar på en film just nu och mamma har lagt sig precis eftersom hon ska jobba. Är jätte trött just nu känner jag.. Okej inte så mycket mer att skriva så här sent haha!
Bloggar lite mer i morgon tror jag! :)




- De kan ta tid..

Nu börjar äntligen påsklovet, skönt va? Otroligt skönt tycker jag i alla fall. Förutom att jag har lovskola i tre dagar nu i veckan! Inte så farligt endå faktiskt. Har lite tid nu med bloggandet dessutom idag. Träffade Johanna som bor en bit ifrån mitt hus. Vi drog till Hc ett tag och kolla lite runt i butikerna. Johanna hittade i alla fall något som hon dock köpte! Vi fikade lite (åt mat) sen cyklade vi hem senare runt fem och åt mat. Just nu är hemma och var förbi mammas jobb förut och fixa en sak. I fredags träffade jag Frida! Vi hade hur roligt som helst måste jag säga. Bästa tjejen med humor ska ni veta! Träffar henne på tisdag också. Vi tog massa bilder som jag har på facebook.. men har ingen tid att lägga ner dom just idag! Hoppas ni får trevligt påsklov!

New ring on my finger






- aj aj.. det går över!

Har en väldans ont i ryggen måste jag säga! Vilket ja tycker är väldigt jobbigt..
Känner att idag har de varit en bra dag! Mötte upp frida efter skolan så vi åkte hem till henne i styrstad! Vi hade hur roligt som helst, med matlagningen och allt hoppande. Haha som sakt vi hoppade faktiskt studsmatta ett tag, var lite kyligare idag faktiskt. Boriiing! I morgon börjar sången sedan ut på äventyr med ungdomsgruppen!

Nationella prov i engelska har vi i morgon då.. åh vad jobbigt. Det är ju alltid något som är jobbigt! ;)
Får hålla tummarna och hoppas på att man klarar det. Lycka till, till er som ska ha det i morgon!
Under veckan kommer mest plugget före, innan man ska träffa någon!
Försöka kan man ju i alla fall göra! :D Ha de bra hörni!

(Bilden tagen hemma hos Olivia) - 2011





- hos oliviiis!


Har hamnat hos Olivia nu! Drog dit efter skolan, inget mke peciellt har hänt! Nu ska vi "hitta" på något! Byebye!






- Tack för en underbar dag!

Som jag sa idag från förra inlägget träffade jag ju Adrienne och Emelie!
Hur trevligt som helst var det. Hoppas vi ses snart igen, kommer sakna dig!
Vi ses ju i alla fall snart Emelie! ;)

*Nu ska man snart lägga sig, man ska ju upp tidigt i morgon!

Love, photo by Emelie Palm!






- vilken lång natt!

Morgonen startade väldigt segt måste jag säga. Så brukar det väl oftast vara? haha :P Jag och Olivia som nördade framför serien igår tog en väldans långt tid! Hm.. vi var nog uppe hela 12 timmar igår tror jag!
Olivia drog senare vid halv tre tiden för hon ska fira Tessan som fyllt år! Själv ser min kväll ut lite rörigt. Har precis städat mitt rum , Sorterarde mina kläder i bra ordning. Snart möter Emelie & Adrienne mig! Hon kommer ner idag så ja får äntligen träffa henne!!! Hon var en förre detta klasskamrat i min skola. Nu har hon flyttat till Göteborg, hoppas man får  ta lite bilder med henne också eftersom de var så länge sen! hihih!
Ska bli kul i alla fall. I morgon har jag uppvisning på morgonen ungefär.. uch.. får man se om man orkar det då!
Ha de bra, än så länge! ses!

En gammal bild tagen från skolan.




- hjälp mig ?!

Blogginläggen tillbaka nu. Kände inte för att blogga så mycket eftersom de har blivit lite tråkigt faktiskt.
Hade nationella idag i engelska, gick väl som de skulle förutom att hörförstålesen vad svår. Man får väl alltid hoppas på ett godkänt prov i alla fall! Är hur trött som helst, så messade Olivia och fråga vad hon skulle göra ikväll, sen direkt får man ett sms " sov hos mig i kväll?!!" Okej ja kommer!! Haha, är hos Oliviiis nu i alla fall. Vi har ätit Olivias underbara omelettsallad! Jätte god var den faktiskt! Hon borde bli mästare i kock alltså! ;)
Sen bestämde vi oss för att kolla på One three hill serien. Dom är ju sjukt bra alltså måste jag säga!

Har nyss kollat på asos.com sidan nu ett tag och kollat på kläningar.. vill helst inte köpa någon från stan eftersom jag vill inte ha samma som ngn annan som kommer förmodligen att hända! Därför är de också kul att chekka in på nätet och se vad som finns där. Hittade sjukt finna klänningar på den sidan! Ni måste hjälpa mig vilken utav dom jag ska ha?! Skulle vara ett stort tack! Har några exempler på kläningar som jag då tycker om rätt så mycket.

Så vilken från 1-4?




bloggpause!

Trött på hur folk beter sig nu för tiden.



Snabbt inlägg, New in!

Tänkte bara lägga in ett blogginlägg för kvällen. Var i "Hc" alltså hageby centrum förut idag själv en snabbis. Letade faktiskt i hundra år.. tills slut hitta ja plånboken som ja ville ha! Grymt snygg från glitter faktiskt!
Vad de kostar, så säger ja bara att de kostar pengar. Gillar inte att säga vad allt kostar som sakt. Så ni vet det. Hur som helst jag är inte den typen heller som skriver ex " köpte nya skor idag för 3000 kr"  orkar inte skriva längre heller vad allting kostar.. räcker med att man säger vart de är ifrån.  Okej visst, ja kanske har sakt nån gång vad de ja köpt kostar. Hur som helst slutar jag med det!
Har gjort mig i ordning nu och ätit precis sen får man skynda sig ner till nattcafet då. Ska vara där runt halv sju tiden.. bor ju granne ungefär med cafet.
 
 En sista gång, ha en trevlig helg! :')

By from Glitter
New in!




På G igen!

Känner för att göra ett snabbt inlägg för dagen idag. Slutade ju tidigt idag eftersom de är fredag. Har precis kollat på big brother avsnittet från igår.. missa halva eftersom ja och mamma kollade på "rödluvan" ej tecknad film utan en bra film! Som är precis nu på bio tror jag. Finns antagligen att ladda ner.. Skolan var ju sådär. Vet ju inte vad jag ska säga men sådär var den. Jobbar idag i alla fall runt halv sju, får se om jag orkar. Snart nu klockan halv två nån gång åker ja o lillebror ner till faster, åker förbi snabbis in på Hageby och se om ja hittar något snyggt! Vem vet!

Funderat på att göra om min blogg lite också. Vi får se hur det blir!
Ha en trevlig helg, får se om de blir något bloggande under helgen!
Puss!