varrmmmt -.-

ja kommer sova varmt i natt alltså, va nere i kyl idag hinner inte blogga i morgon under dagen. Bara morgonen !
Bränt mig, eftersom solat exakt hela dagen. Rekord!
Nu ska ja lägga mig tänkte jag! nattii!



Äntligen sol åtminstonde!

Nu tänkte ja bara köre ett snabbt blogginlägg inför kvällen. Sol har de varit här i borrby, då solade ja nästan en hel timme eftersom solen kom då och då. Fick lite färg. Passade på dessutom eftersom de har varit dåligt väder under alla dagarna jag har varit här. Min pappa o mina syskon åkte iddag ut till Danmark till legoland (inget för mig..) haha! Har varit med min tjejkompis Ellen, vill passa på att vara med mina tjejor som är här medans jag är här. De kan ju vara kul  också. I morgon bitti åker jag ner till kyl hos Ellens mormor som bor presic neranför stranden. Då ska ja passa på o bada i min snygga bikini ja köpt!! ;) hehe!
Försöker blogga så mycket som jag kan. I fall ni undrar (ni som läser min blogg). Sitter just nu och äter bubbelchoklad och ska snart ut till kisoken och träffa Ellen igen. Träffade henne på dagen också.
puss



Mums mums!

Hej på er mina solstrålar! här skinner de ingen sol i alla fall, har kommit fram lite. Mest blåsigt här nere. Varit med en tjejkompis som heter Ellen på dagen innan hon skulle dra till kulla (vet ej va de är men..) När hon drog, så drog ja hem o käkade god mat! Tur att ja kan börja äta normalt igen.. tappade min aptit för tre veckor sen och gick ner ungefär 5/4 kilo. Är hos Game just nu. Vi var vid kiosken förut en stund och snacka o köpte sedan hem oss lite godis! Muuuuuums! Annars så sitter vi lite vid datorn som vanligt vid tråkigt väder. Hoppas att de bättre i morgon.
bloggar mer i morgon, nu ska vi fortsätta nörda oss. :)
Puss !



uuuuuh!

Här regnar det som bara den!!! Har nyss varit hemma en sväng o käkat mat.
Kom dessutom hem till Game för en liten stund sen. Vi sitter just nu och nördar framför datorn, finns inte så mycket o göra.  Vi kommer förmodligen dra ut senare om de har slutat regnat!  puss




Hemma hos game!

Just nu, vi fixar oss lite o dunkar massa låtar! puss / amanda o game



Jag vill ha sol, inte moln i vägen!

Kan de inte bli fint väder någon gång här ute eller?  Det är bara moln o varmt. Det är inte roligt. Vakna tidigt idag ungefär omkring halv tio tiden, rätt så ovanligt för mig som gillar att sova länge. Nu är de bara en vecka kvar tills ja ska vara kvar här nere i Borrby (skånes län) tillsammans med farmor och pappa osv.
Snart omkring halv tre drar jag till min thai kompis game! Vi tänkte göra ordning oss och hitta på något kul som alltid. Om de vore fint väder hade ja dragit ut till stranden. Köpte en ny bikini dessutom för någon dag sen här fast inne i simrishamn. Köpte den från intersport. Dyyyyr var den kan ja tala om!
Bloggar lite senare. Någon bild kanske kommer!




Sent ute med bloggen!

Sommarlovet går fort ut. Jag har verkligen funderat på att sluta o blogga dessutom. Därför har jag inte upptaderat så himla mycket på tiden. De var ett tag sen faktiskt. Just nu är jag nere i Skåne hos farmor tillsammans med pappa och syskon. De har varit fult väder här ett tag sol i tisdags. fick sol bränna då. Kom hit den 16onde på lördagen åker hem till norrköping den 30onde juli.  Mycket har hänt under senaste dagarna jag inte har bloggat..
Lovar att blogga bättre!