Så länge vi bådar andas

Har haft dålig tid för att blogga. Jag har faktiskt börjat med att starta all plugg först. Har jobbat jätte hårt genom alla arbeten som ska vara in så jag kommer före dom andra. Skönare känner jag. Satt igår och skrev på datan i två timmar en egen novell berättelse. Trodde verkligen inte att det var jag som skrev den när jag väl var klar. Den var ju fruktansvärd lång.
Kan berätta om igår dagen i alla fall. Först var jag i skolan och plugga som vanligt och hängde med tjejerna där. Efter skolan drog jag så klart hem först och tog det lugnt sedan stack jag och mamma ner till hageby centurm för att kolla skor. Har dessutom hittat ett par! Är hur nöjd som helst, vilket jag tycker är skit bra. När jag väl hade hittat mina skor tog jag och mamma en kort fikastund på fräka fröken. Muuums var det. Inte mycket mer speciellt var det den kvällen förutom att jag har fått en klädhängare eller vad det heter, alltså man hänger upp på en stång massa kläder istället för att ha dom i gaderoben. Svårt o förklara men ni kanske förstår!
Idag var jag ju i skolan som kanske inte är så väldans vanligt. Pluggat över tiden. Känner mig verkligen som en riktig pluggis men de är bara bra. Eftersom jag har haft svårt med att komma igång med det. Sedan hem och till ungdomsgruppen. Nu sitter jag häääär somnade dessutom förut så typ är lite trött fortfarande.
I morgon börjar jag halv nio skönt. Inga lektioner utan bara vara i stallet. Dessutom på fredag då vi ska hoppa inför Lotta björe. Hoppas bilder får komma då. Ska försöka fixa det på något sätt! Ni får ha de bra, ska lyssna lite musik nu och göra annat!



Grym fredag!

De var en helt totalt grym fredag ni annar inte! Vå åkte i två mini buss bilar. Skönt, satt med jonna och Emme. Vi kom till stockholm i går runt tio tiden på morgen. Vi var där hela dagen och åkte hem vid sex tiden och va hemma vid åtta tiden någon gång. Vi hade hur trevligt som helst. De var jätte roligt, första gången man är i globen också.. hellllt gryyymt!
Inte bara det, färgade håret brunt idag blev lite nice sådär. Ska ha brunt hela tiden. Passar mest i det. Enkelt också.
Robert Whitakers och hans häst Casino klarade 2meter och 12 cm i barbackahoppningen under Stockholm international Horse Show dessutom igår! Han gjorde världsrekord!!!Kan ni fatta hur ont dom borde få i landingen.. Ni ser ju bilden hur högt. 



Hejdå Norrköpiiing!

Stockholm (globen) i morgon bilder kommer på kvällen! Kram!
Ska bli skit kul, och spännade! Första gången också, gryyyymt!!




Onsdag - Studiedag!

Ledig,ledig idag igen! Så himla skönt. Jo, tänkte berätta.. skulle göra ett videoinlägg. Men så klart så funkade inte det! Blir så arg.. Min dag har varit ganska lugn. Tagit det lugnt hela dagen faktiskt. I morgon har jag stalltjäns som börjar halv åtta på morgonen.. snacka om att jag måste gå upp tidigt. Ungefär vid sex tiden och åka sju eller något. Om jag ens kommer orka. Ska inte lägga mig så sent. Vill seee film. Men de hinner jag ju inte så länge jag ska upp tidigt i morgon. Är taggad inför fredag klockan åtta för då åker vi till glooooben! Hell yea! NU ska jag forstätta att lyssna massa musik. Vi hörs!




Tisdag - Kvälleeen!

Hej o håå.. Kom hem för en liten stund sen baxa datorn från syrran min. Tänkte kolla någon film. Lägger upp ett videoinlägg senare! bye..



Tisdag - Studiedag!

Hej! Vakna runt tio tiden idag och gick upp direkt för att typ äta lite sådär. Ska snart göra mig i ordning lite och sen draa ut. vad som händer framöver dagen vet jag inte riktigt än. Bloggar mer ikväll förhoppningsvis. Viii hörs!
Bild sommaren 2010 i skåne.



Måndag - studiedag!

Skönt att de ingen skola idag! Gryyymt skönt! Har tagit de lugnt och inget plugg idag så de skönt. Nu ska jag sätta på en film ja ladda ner igår Colombia heter den. haha kollade på bad teacher igår. Grymt bra! vi hööörs!
Gammal bild på mig och jennifer! 




Jag veeet

Ae de har ju inte gått bra alls det här.. Skulle lägga upp ett videoinlägg. Helt bra blev den. Men funkade den att lägga upp? nae tvyärr nog inte. Orkade inte göra om helller då får ja bara ångest och panik. Så gör sådant skit senare. Har inte bloggat på jag vet inte hur länge. Har haft en luuuugn och skön helg bara tagit de lugnt med kompisar och sådant. Ska träffa En tjej i morgon som har namnet Vicktoria. Som bor i Nyköping då men är här. Har ju studie dag till onsdag. Jätte skönt så får sova ut lite. Ah ingen skola på typ hela veckan som sakt! Lyyyx!  Jag har faktiskt inte mycket att säga som är intressant.. aa kanske funderar på att sluta blogga. Eller?




Dag som dag

Tjo! Kollat lite på despret nyss en del. Varit i skolan idag efter skolan träffade ja Mimmi. Så vi va hos henne och snackade lite och varit i hageby centrum. Sen stack hon iväg till dans och jag hem. I morgon är de "På rymmen" med alla sorters komfimander.. Så ska typ göra något. Vet inte riktigt vad men. Som sakt kollade vi på en skit konstig film idag i skolan vi hade grupp arbete vi är i alla fall klara med det. Gått ganska bra en då. Resten av kvällen innan att gå att lägga sig blir att sitta vid datorn.. Har utvecklingsamtal i morgon också lyx..
Nästa vecka har vi studiedagar från Mån-ons som verkligen är soft! Så på fredagen den veckan åker vi till Stockholm ska bli lite nice så där. Bloggar kanske i morgon bye!






We found love

Hej på er! Shohoho ska börja vido blogga kul va?! :D De var ju, eller de är ju måndag idag så var i skolan. As kul! Sådär kul. Dagarna går ju så fort tycker ja. eftersom skolan är grymt rolig! Har träffat alexandra idag. Inte mer mycket mer har hänt idag. Så ska forstätta facebooka! Kram!
Bild på mig..



HAHAH JA DÖR!




a thousand pieces

Sån soft lördag! Chilli pill har de varit hela dagen idag tillsammans med Alexandra, Frida, Nancy och Felicia! Inom orden chill så har vi bara tagit de lugnt inte gjort något speciellt. Men därimot kom jag och Alexandra + Frida på att göra en sjukt rolig film som jag snarrare kommer lägga ut här. Tillsammans med bästa Jennifer också. Har testat om jag ska göra vidoinlägg.. men man blir ju bara stum när man filmar sig själv. Liksom de finns ju inte mer än att berätta sin dag? eller om något rooligt som hänt. Jaja, vi får se hur de blir av med videoinlägg haha. Kom hem runt halv elva alltså för ett tag sen. Ska typ kolla in film eller något. Ska lägga ut en flum video på mig och frida sen också när vi sjunger låten "oh sussie" låten som är med i taket lyser stjärnorna. Vi är gryyma alltså.
I morgon på morgonen efter elva träffar ja miss jennifer sen drar vi te frida. Liksom vad gör man på en söndag? Jo drar hem till Frii- Frida! Plus de är väl farsdag i morgon! ojoj, tiden går fort! Hade gött!




Burlesque !

En bra film som jag kollat på nyss klart idag. Sett den flera gånger.. Älskar den! Christina är ju med!

Åh henns röst! Skit bra film. Hatar tralier de förstör bara men lägger upp i alla fall. Ladda ner den oh se! Skit bra film!

Handling: Burlesque handlar om en tjej som heter Ali. Hon jobbar på Dwight's Bar, men vill bli så mycket mer. Plötsligt bestämmer sig Ali för att åka till Los Angeles. Hon skaffar en lägenhet och börjar söka jobb. Hon gör så gott hon kan men hittar inget jobb. Plötsligt en kväll passerar hon en klubb vid namn Burlesque, vilket hon fastnar för direkt. Hon bestämmer sig för att ta en titt inuti Burlesque. När hon stiger in möts hon av något hon bara trodde fanns i hennes drömmar: tjejer som dansar i glamourösa scenkläder, sexig dans och musik. Hon börjar som servitris eftersom ägaren, Tess, säger att det inte behövs mer folk som medverkar på scenen och att det är ett alldeles för komplicerat jobb för Ali. Ali vet att hon har vad som krävs och ger sig inte. Hon börjar jobba på Burlesque som servitris och dyker sedan upp på en föreställning och hon kan alla dansnummer utantill. Tess ger henne en chans, hon får dansa i bakgrunden till att börja med.

En av tjejerna som står i centrum, Nikki, dricker lite för mycket och Tess skickar ut Ali på scen som ersättare. Nikki blir så till sig och avundsjuk att hon förstör Alis framträdande genom att dra ut sladden till hennes mikrofon. Uppträdandena går nämligen ut på att alla mimar, utom Tess. Tess beordrar att framträdandet läggs ner, och ridån börjar åka neråt. Ali bestämmer sig för att det är hennes chans att visa att hon kan sjunga och inte bara mima till alla låtar. Hon gör succé och Tess bestämmer sig för att skriva om hela showen helt och hållet. Nyskrivna låtar som sjungs av Ali, hon får stå i centrum och får den uppmärksamhet hon förtjänar. Allt blir precis som hon drömt om.

Betyg: 10 av 10 !

Skådespelare: Christina Aguilera, som Ali Cher, som Tess Stanley Tucci, som Sean Eric Dane, som Marcus Gerber Cam Gigandet, som Jack Kristen Bell, som Nikki Peter Gallagher, som Vince.

 






Red berry

Funderar på den här färgen på håret! Bilden är garanterat omgjord. Fixat den själv. För att testa om ja skulle passa i den. Vad tycker ni? :)




GODNATT!

Aee nuu tänkte ja gå o lägga mig. Nu börjar det blir tråkigt vid datorn..
Måste vila örat!
men måste ju säga.. godnatt!




öroninflammation

Jag har så ont i mitt högra öra så de inte är sant.. kanske fått öroninflammation, Har ni fått de någon gång? tycker de fruktansvärt jobbig eftersom ja är döv på ena örat. Låter kanske lite sjukt. Men de är faktiskt sant. Har ägnat skoltiden i stallet idag som sakt som vi har på torsdagar. Har en häst som har namnet Qula. Fin häst! Ska hoppträna med henne helt gratis inför Lotta Björe. Ska bli spännande. Innan det ska vi till Stockholm horse show med hästtjejerna i globen. Sen får vi tid runt på stan också när vi är där. Ska bli grymt roligt i alla fall. Vid lektionen idag tog vi eller rättare sakt jag massa bilder när vi red. Ville ha bild på min finaste häst! Ska ha henne på hopptävlingen ju.. men idag hade vi bara bomövning. Efter stallet drog jag och emme ner till stan och träffa ett par kompisar till oss och tog en snabbis fika innan då käkade hon på mc. Sen fick jag skjuts hemåt och åt. Pratade delsvis med mamma om mitt öra som jag har ont i. Vi ska "boka" eller kolla tider på vårdcentral så dom kan kolla upp om de är öroninflammation för de vet ja inte riktigt om de ääär just det. Men kanske! Slutar tidigt i morgon ungefär vid lunch som 'är skit skönt! Så ska nog direkt dit sen till emelies praktik i hageby stallet. I helgen blir de att umgås med henne, sen på söndagen kanske jag ska träffa en annan Emelie som gick i samma klass som mig i 9an. Men nu får ni fina foton som jag tagit idag. Hoppas ni haft en kylig solig dag! För det har jag!








Nu vill man bara sova rent ut.

Hej på er! Vi slutade tidigt idag från "basmaskinkörnings mini lägret" ungefär runt tolv tiden. Så va hemma runt vid ett och deckade i sängen. Så fruktansvärd trött som jag var.. Första dagen i måndags belv ju döv i högra örat på något konstigt vis. Som ja dock har fortfarande. Men på tal om det, vi hade gruppindelning och upprop. Jag var med i grupp nummer tre i alla fall. Vårat första "pass" hade vi Fyrhjuling som var grymt kul! Kan ju det redan så körde lite galet fort! Vi hållde på med det och traktorkörning och teori till klockan fem typ sen fick vi fritt över till nästa dag då vi fick lov att gå upp hur tidigt som helst!! Ungefär kvart i sju. Då var vi trötta kan jag säga så mycket vi har jobbat på under själva dagarna. För min del har jag haft skit kul. Vi har haft tillfälle till att göra massa roliga saker och pluggat inför teoriprovet för körkortet. Men de klarade jag inte av alltså de var hur svårt som helst.. så de va ju inte så underligt. Det var rätt så många som varken klarade eller klarade provet. Nu är de plugg framöver till nästa omprov om det. Ingen arning om när de blir av med de är sånt som märks framöver! Alltså jag har ju haft de grymt roligt tillsammans med Emelie också som jag äntligen får träffa. Fick en skit snygg tröja av henne som hon köpte även likadant till sig. En munk tjockis tröja där det står I (hjärta) NY. Ett grymt tack! Av mig fick hon glittterr hihi.
Vi tog dessutom bilder från lägret av pernillas kamera som kommer senare. Kommer nu visa bilder från lyyyx hyddan som jag och jonna var i ! Tjohhoo!




lagom övertrött..

Äntligen så börjar skolan i morgon.. Snacka om skönt! Har varit så seg hela veckan eftersom ja varit uppe länge och sovit för lite. Fast nu kommer de ju troligen bli likadant. Ska åka kvart över sju i morgon ner till rece för att ta bussen till skogsslotten. Så jag måste gå upp tidigare en vanligast i morgon och känner att jag inte kommer klara av det! Sånt som märks. Snart så ska jag äta något innan ja lägger mig.. måste lägga mig tidigt för att orka. Ska ju hinna med bussen fem över åtta.  Idag har de varit en uuur tråkig söndag. Typ segat mig hela dagen. Vilat ett par gånger.
Just nu äter ja pepparkaka som är så gott! haha! Kommer inte blogga förän till på onsdag då ja kommer hem. Bilder kommer jag troligen ta där ute. Vi får hoppas att man överlever!




Just let it fall you still can not accept it.





Rubriklös

Hej på er! Snart vinterdags eller? Nej fy, längtar till sommaren de är ju inte ens vinter. Ingen snö ingenting.. så när ska den komma igentligen? Jag kan i alla fall berätta om igår dagen. Sovde hos frida vi var med Erika och alexandra. Vi hade hur roligt som helst. Men de var lite segt endå. Snart är de skola? taggaaa! har ju basmaskinskörning då på måndag till onsadag. skit nice sådär! Mae. Men vi ska köra traktor och fyrhjuling! Är ju grym på det. Idag kommer underbara Emelie hem! Hennes blogg är http://amazingbitch.blogg.se hon är grym bloggare. Skön tjej! Bara miin!
har ju present till henne också eftersom hon har fyllt år. Hon har blivit 17 nu juuu! stor tjej! haha.
Bjuder på bilder idag. Hoppas ni haft ett underbart höstlov!



- Onsdag

Hej på er! Höstlovet börjar bli jätte segt. Är förskyld fortfarande och är just nu hemma och chill lyssnar på musik. Dessutom såå har Rihanna konser i globen!! J***vlar! Aja, Emelie har kommit hem till Stockholm nu. Så skönt o få träffa henne snart! Förlåt för min dåliga bloggtid.. de är faktiskt lov. Orkar kappt ägna tiden åt bloggandet. Hoppas ni har ett vidare skönt höstlov! Byee

Bild på mig och Frida, skojjjbild. Mot gymnasiefesten