Bloggpause!

Hej bloggen! Har varit väldig sen just nu med bloggen! Har hänt en massa saker faktiskt, vilket har varit tråkigt att ja ej har kunnat blogga eller haft tid för det tyvärr. En viktigt sak som kanske skulle hända i helgen var Idol nu på söndag i Linköping som ja skulle söka mig in på. Vilket är ett stort steg för mig! Följer ju idol alla gånger också. Men.. Jag ska inte dit som ja hade tänkt! Eftersom ja visste inte när de var förens så här tidigt denna veckan. Så nästa år tänkte jag satsa faktiskt, de vore ju också väldigt spännande! Heller hur?!:D
Har ett helt år på mig att träna så de blir no problems!  Har "privat lärare, musik lärare" eller hur man ska kalla det som jag trännar hos varje Onsdag före/efter ´min kör som är samma dag. Skit kul! Gillar ni också att sjunga? Jag älskaaaaaar musik och absolut att sjunga! Jag ska ju inte skryta heller attt jag är väldigt bra på det.. så tänker inte jag utan mana ska bara köra sitt och tänka positivt!!

Mycket har ju hänt jus nu och så alltså både bra och dåliga nyheter. Lite utav den här veckan har väl varit seg vad jag vet. Med skolan och sådant plugg man har. Äntligen blev man klar med nationella prov i No uppgifterna nu. Inte bara på tal om det. Så har jag fakitkst försökt kollat efter en snygg plånbok som man kan bära på runt lite.
några tips?

Man kan ju faktiskt säga att jag har tagit bloggpaus. Som sakt, dwe här är MIN blogg och jag gör/skriver vad ja vill i den. Kanske ska skriva varför ja inte bloggat nu så mycket ( beronde på allt studerande ). Nu vet ni alla fall. Hoppas jag kanske har skrivit tillräckligt?:)
Under denna kväll blir de tvn (big brother) så klart!
haha.. gud vet inte vad jag ska skriva.. räcker de här eller?
Jo.. Ha de så bra bloggläsare!





Tisdagen den 22 mars - 2011

Skolan slutade idag med fotboll/fotbollsträning. Sedan gick man hem efter och tog en snabb dusch, skönt! Städa de lite i rummet idag sedan promenrade jag till Hageby centurm och leta efter något som ja behöver. Det blev en väska i alla fall från H&M bild kommer senare. Eftersom min kamera i mobilen är rätt så dålig.
Fixade till mina solglasögon idag också (ni får se bild). Har hur ont som helst i mina fötter eftersom jag hade mina converse som känns rätt anorlunda nu när ja haft andra kängor på mig när de varit mycket snö och så!

I morgon har jag så kallad "kör" vet ej om ja orkar gå tyvärr. Sånt som märks! Funderade på att färga håret igen, känns som ja byter färg hela tiden! Haha men jag ska faktiskt fägra det ljusbrunt och blonda slingor. Om det nu kommer funka, eftersom jag ej står ut med den jag har nu. Visst, ni kanske tycker att jag byter hela tiden. Men man tröttnar ju oftast ibland men så är det. I alla fall med mig! Dessutom kan du ju vara snyggt om man byter någon måndad eller fyller i en samma färg som man redan har.

Ha det bra!




On the floor

Huvudvärk! Har precis ätit en massa mat.. känner mig tjock faktiskt! Har inte bloggat så mycket nu men de kan ju bero på allt plugg och sådant. Nu börjar de bli mer plus utomhus också faktiskt, som är dessutom skönt! Har tänkt på massa sommar outfiter just nu hihi.. vet inte varför men känder för det. Min dag har varit jätte bra!:) Är lite trött känns som jag inte ha sovit något alls haha.
Jo tänkte skriva.. Några har frågat mig hur jag gör mina header och det beror ju på hur eller vad man vill ha på den också. Ni som behöver hjälp med det så ställer jag gärna upp. Jag brukar oftast göra en enkelt eftersom jag byter ganska ofta eftersom jag tröttnar på headern. Man kan ju göra det på piknick eller photoshop antagligen. Har hjälpt några innan med header och dom tyckte det blev super, så tror inte att de skulle bli några problem.

Hade uppträddning i söndags i alla fall. Hade tagit några bilder därifrån, men tyvärr har de försvunnit nu från min mobil, vilket jag tycker är tråkigt! Annars gick det jätte bra när vi sjöng, förutom att de känns som att jag har tappat trösten nu! Usch.. ;)
Hade nationella labb idag i No. Det var super enkelt! Men sen glömde jag faktiskt skriva dit en grej! Åh.. typiskt. Hur går det för er i Nationella? :)
Längtar bara så sjukt mycket tills jag ska sluta den här skolan alltså!
Tänkte bjuda på spex fotot vi hade!
Inte världens bästa måste jag säga!!!
Resten av kvällen blir att duscha och mysa framför tvn!
Love.

"101 Dalmatinerna" Jag var dock inte med.




- Lördagen

Idag är det en solig dag faktiskt. Skönt! Är hur trött som helst eftersom jag jobbade igår faktiskt till tolv halv ett någon gång. På nattcafet.  Helt okej var det den här gången. Försökte sova ut lite.. men de funkar inte så bra längre. Igenting mycket att skriva om precis. Vi hörs!!

Photo.




Fredagen den 18nde mars.

Nej fy! Nu har snön kommit tillbaka hit ígen. Men gud, var de inte vår snart eller? Jag som tyckte att de började bli varmt och skönt ute, men istället kommer vintern tillbaks. Här verkar de som inte att sommaren kommer komma i år. Att de ska vara så svårt med vädret igentligen. Tre månader kvar till skolavslutningen! Då längtar jag verkligen att komma ut ur denna skolan och sedan börja i gymnasiet! Påsklov är de ju nästa måndad då ska jag gå på lov-skola för att höja upp betygen.;)  Har ni det bra? Fint väder? Här är de ju inte de bästa i alla fall..
Idag slutar man skolan väldigt tidigt eftersom vi hade spex foto, "De hundra Dalmatinerna" eller vad de heter. Jag var inte med! Orkade inte. dessutom verkade temat tråkigt. Så då får man väl hoppas att våran klass vinner! :D
Åt ej ngn lunch i skolan eftersom vi  gick tidigare så jag ska äta något nu!
Vi hörs. Obs missa big brother två gånger i rad nu! Har varit så trött så har inte orkat kolla.
Bye!

Dagens Bild/Look.







Today its like tomorrow..

Yey! Hinner blogga lite idag! ;) Okej inte typ direkt super kul men endå!:D Var ju på kören idag.. mådde då där.. blev illa mående så jag stack hem efter det. Allt vart ju helt ok sen! Lyssnar lite på musik just nu och "chillar" Just de, nationelle var idag.. hm.. de gick sådär! Ni som inte gjort det än. Borde veta att de är svårt beronde på vilket bra lärare man har så man lär sig något. Hade i No-fysik.  I morgon är de torsdag en ny dag som kommer varje dag :) Jo, händer inte så myket ska bränna ner en skiva med låtar vad jag vet! Alltså bra låtar! ja.. vi får se hur vi gör!

Glömde säga, har faktiskt uppträdning på söndag! Yey!

Bild tagen från kören.
Älskar brillorna! (sen sommras)




sovdags ?

var för en timme sen kanske nere i centurm och köpte lite goddiiis med mamma eftersom jag ska ha nationella i morgon. ;) Sen drog vi till Jimmy och Elin. Nu är jag hemma chekkat in Big brother lite! Nu ska jag sova tror jag.. eftersom jag bör komma upp skapligt i tid i morgon. God natt Bloggläsare! :D




Nu är man nervös! ♥

Jag måste säga att jag är väldigt nervös. Ni kanske kan gissa varför? Nationella prov i morgon i NO !! :O usch.. Kommer inte klara det!! Jag vet det!! :( Man kan ju säga allt är inte lätt.. Det vet ju vem som helst. Hur går de för er i Nationella? Mig har de väl gått bra hitthils!? ;) Är jäääättte nervös!
Okej, ska sluta prata om det. Fast endå måste jag tänka mest inför det! Två timmar ska vi sitta och jobba också!

Min dag har varit jätte jobbigt har jag känt. Dessutom på idrotten kände jag att jag skulle svimma. Inte kul måste jag säga! Vi hade ju också sprungit  en hel del..
Försöker så gott jag kan i alla fall. Mår lite bättre nu när man får vara ute i detta fina väder. Eller vad tycker ni? Här i Norrköping är de strålande sol!
ha de bra så länge, bloggar ej i morn pga kören och ungdomsgruppen!

Dagens Vår outfit.




Dairy ♥

Skolan startade igång igen - Måndag. Vilket jag tycker är "strålande" ;) Massa plugg som vanligt som hänger på just nu. Min så kallad kör är ju som vanligt på onsdagen sedan annat. Har inget speciellt för mig än under veckan vad jag vet.. Ska i alla fall kolla upp det! Hoppas ni har haft de bra på fritiden och i skolan? Hinner inte skriva så mycket mer nu! Försöker blogga så gott som jag kan. Vi hörs! :D

The winter is soon gone.
Photo By Amanda Heikkilä.




It's just me










Lördagen den tolfte mars ♥

Godmorgon allt gott folk. Hur har ni en sådan solig dag? Nu kan man ju bara säga att Våren är här!:D Heller hur?
Nu kan man ju sätta på sig skinjackan i stället för att ha på sig sin vinterjacka! Lite enklare som sakt!:) Hade sagt att jag inte skulle blogga i helgen men de blir ju av i alla fall. Missa inte big brother igår i alla fall, de hade stått någonstans att polisen har varit där och misstänkt att någon tar droger? :O Vilka/vem tror ni de kan vara? Jag tror peter eller Nicky faktiskt! Inte på tal om det så händer det inget speciellt enu vad jag inte vet. Just de, sommarjobb har jag ju inte kollat eller hittat än.. Och jag vill helst åka upp till Borlänge där jag kommer ifrån. (Barndomsstället) gud, de var så länge sen. kanske tre eller två år? Tur så har man ju kontakten med dom flesta! Dessutom har jag sett hur mycket alla har förändrats! På bådde bra och dåliga sätt ;) Hur som helst hoppas ni kanske har tänk att göra något kul i sommar?:) Vi hörs!

 Dagens bild.

 




Hej o hå! ♥

Nu är de äntligen helg, veckorna går ju så fort som sakt. Igår var jag förbi och hälsa på min kusin Jack! Jätte gullig är han! Ska nog chilla ner dit idag med eftersom  dom fråga om ja ville. Har haft fullt upp med plugg och sådant i veckan också. Men så går det ju när man går i skolan. Chekkade nyss in ett avsnitt från Big brother som jag missade igår. La mig lite tidigare så jag får sova ut lite mera. Gjorde ny Design på min header, vad tycks?:) Rätt så snygg blev den om ni vill höra min åskit! ;) Hur som helst´hade jag funderat ett tag att skaffa blogg på bubbelroom men det blir inte av! Så ni vet! :) Ska hjälpa mammsen med lite saker nu! Bloggar någon gång i helgen förmodligen! Puss!

Dagens bild.




Veckan!♥

Hej på er, skrev igår faktiskt? Kollade visst inte innan om inlägget kom upp. Skriver nu i alla fall. Skolan slutade med styrketräning, så ja kommer inte förvåna mig att jag får tränigsvärk i morgon bitti alltså. Just nu är jag väldigt trött. Tiden går ju som sakt! Tänk er bara två månader kvar till Sommarlovet ungefär. Om jag dock inte har fel. Jag vill verkligen inte gå på sommarskola i sommar så jag ska faktiskt gå på påsklovet för att få upp betygen lite mera. Då får man ju hoppas att det går bra! Fast de gjorde ju det faktiskt förra gången alltså på sportlovet som var nydligen. Fundera på att vilja åka ner till Dalarna under sommaren (där jag kommer ifrån, barndomställe) Var ju ett tag sen man var där. Saknar alla där också förstås. Tur att man inte har tappat kontakten med alla. Några har man ju, dom flesta. Så jag ska försöka hinna med att träffa så många som jag har själva kontakten med. Vore ju kul endå. Jag flyttade hit till Norrköping för två år sen vad jag vet.. ;) Inte helt säker!! Nu ska jag inte prata om sommaren faktiskt. Om ni har något kul så skriv gärna och berätta vad ni ska göra i sommar?!:D Under veckan som gått .. okej några dagar har de gått. Det har inte hänt något jätte roligt faktiskt mest plugg har de varit och massa arbeten som ska bli klara har man också gjort. Jag vet, jätte jobbigt! Men som sakt är de skönt att man är klar snart!:) Helgen som gått så har jag mest spenderat min tid  med min kompis. Vi kollade på filmer (film dag kan man säga) De "två" filmer vi såg var Step up 3D, som var sjukt bäst! Älskar dans! Vill börja faktiskt.. men de kommer nog inte hända! Andra filmen var Mean girls 2, ni kanske sätt 1an? Då borde ni se 2an den är jätte bra den med! Man fattar i alla fall om man ser båda! Men 1an hade vi sätt så vi kollade aldrig på den igen. Dom filmerna är ett bra förslag faktiskt för er som vill se den. Så just nu sitter jag och lyssnar på en låt från step up vart jag än är låten heter Laza morgan - This girl. Hur bra som helst måste jag säga! Nu har jag väl skrivit tillräckligt  nog tror jag. Blir pizza idag! Mums, Vi hörs!

Skriv gärna vad ni tycker att jag ska skriva om!

Dagens!




svar på komentar..

Anonym om Bad hair day! ♥:
hår växer ungefär 1 cm per månad, om du klipper dig varje månad hur ska du då få långt hår? och hår blir inte slitet på en månad..
      Svar: För de första kanske du borde skriva ditt namn i stället för att vara anonym.
               Mitt hår växer inte 1 cm på en månad, men de kanske ditt gör. Det vet ju inte jag precis.
               Jag klipper mitt hår ungefär varannan månad för att klippa bort något som är slitet på topparna,
               och varför jag gör det är för att håret växer mycket fortare än vad man tror. Jag har tjockt hår 
               och nej håret kanske inte kan bli slitet på en månad. Eftersom man kanske inte plattar håret eller 
               fixar de så mycket. Det bror ju på med alla hår. Alla sköter sitt hår olika genom att kanske använda
               Olika hårprodukter. Man får ju långt hår till slut om man sköter håret.. för annars blir de ju oftast slitet
               beronde på vad man gör med håret.



Ett inlägg innan kvällens slut! ♥

Tänkte önska er  en trevlig helg, och att jag kommer mest sova nu ett tag och träffa kompisar! Vad ska ni hitta på i helgen? :) Måste plugga lite mer också som jag kanske sa i förra inlägget. Fixade nyss en ny design (header) vad tycks? Är rätt så nöjd faktiskt! Kommer nog ha det ett tag till början. Lite senare på kvällen ska jag mysa framför tv, och sen får jag aboslut inte missa biiig brother! Kollar ni på det eller? Vad tycker ni om de hittils? ;)
I alla fall så tycker jag att pogramet är sjukt, och j*vligt roligt! I alla fall så måste jag rensa mina kläder, känner att de börjar bli för mycket!
 Nu har jag faktiskt en bild på reslutatet hur hårfärgen blev.
Har uppsatt hår men ´har ej orkat  fixat mitt hår.

(de blev mest slingor)
Resultatet




just nu är jag i skolan!♥

Sitter i skolan nu tänkte jobba över tiden lite till klockan halv två ungefär. Slutade ju tolv med lunch, kände för att plugga medans man kan! Ska sätta igång med so-arbetet. Har ingen mer tid för bloggning idag tyvärr.
Mer vad jag ska göra idag vet jag inte än.. :P Antagligen ska jag träffa grannen! Vi hörs!

 ♥




Bad hair day! ♥

Hej på er! Igår efter skolan mötte jag upp chaya, så vi drog  direkt till centum för att köpa hårfärg. Köpte två, en avfärning och en vanlig (rött) Som sakt så blev de ***** fult! Tycker jag! :( Och jag bryr mej inte om vad någon annan tycker just nu eftersom jag blev piss arg just då. Ska ej behöva gå ut över någon annan kanske. Hur som helst ska ja färga om till svart senare, ska spara ut mitt hår till sommaren.. vill ha långt! Det finns olika tips faktiskt med att håret ska växa bra, genom att dricka mycket mjölk (som jag gör) Ungefär några glas om dagen. Finns B-vitaminer i den, som är bra för hårrötterna. Sen klipper jag också topparna varje månad ungefär då när ja känner för det. Rätt så bra de med i fall håret blir slitet hela tiden.. Men de finns alltid skyddsbalsam och sådana hårprodukter som jag använder och de är oftast syoss märke och annat. Hade prov idag på hemkunskapen. Gick faktiskt hur bra som helst i alla fall så jag får godkänt. Känner för att städa mitt rum idag.. ligger ju kläder överallt. Resten av dagen just idag blir att äta mat, är hungrig! Sen ska ja ut!
Först ska jag plugga eftersom jag är en "pluggis" ;)
Vi höörs!

Bild kommer snart♥



'




Hur har ni det? ♥

Hej på er! Nu har de verkligen varit en dålig uppdatering måste jag säga. Skolan var idag rätt så hyvsat idag. Under kvällen har jag bestämt att jag ska sätta mig ner och plugga nån timme, vi har ett arbete om religon som måste va klart nästa vecka.
Min kör var igår i alla fall, så de blir inget på onsdag.
Ska på ett möte då i alla fall vad jag vet och jag dock inte har fel.
i morgon i alla fall efter skolan åker jag och Chaya ner till hageby centurm för att köpa hårfärg!♥
Innan det gäller de bara att prata med mamma och se vad hon tycker.. ;)
Missa big brother igår, som tur ska jag chekka in de på datorn!
Ska förbättra mig med bloggen. Men så ni vet, jag skriver så mycket som jag har tid för att skriva!
Vi hörs!


Dagens Vår/höst outfiten!