Jag vill ha sommar ♥

fy, vad ja längtar till sommaren! De är så kallt här ute.. heller hur? Ska kolla efter sommar jobb snart..börjar ju bli dags. Tänkte koll i Skåne där ja brukar vara hos min farmor och farfar i kisoken med Lina en kompis som bor där nere. Ska se om ja får med mamma också hih! Ska börja gå några dagar på lov skola nu på sportlovet för att kunna få upp mitt godkänt i mattamatik! behövs vekligen, ska verkligen göra mitt bästa!! För ja vill inte gå på sommarskola. * Tror jag börjar bli sjuk.. har världens hosta och ont i halsen känner jag.. fick plus lite ont i huvudet också.. jobbigt! Är också  vääldigt trött, kanske har sakt de ganska mycket nu men så är de med mig.. har kanske sovit för lite tror jag. Kan faktiskt berätta nu vad ja köpte igår till min mamma,  Ett stort runt armband med tyg på (svårt att förklara) och sen ett par örhängen från Gina Tricot. De va allt hon fick av mig.. annars fick hon ju massa annat också men tyvärr kommer jag inte ihåg.
*Kollade på en film igårkväll, världens dåligaste skräckfilm "Silent Hill" tror jag den heter.
Tro mig! Jag fatta inte ett dugg av den..hehe. Börjar klockan åtta i morgon med IDROTT.. fy! Hur ska ja orka så trött som jag är, kom knappt upp i morse!! 
 
 ♥




The City ! ♥

Hej på er, hur eran dag varit? Själv så är jag rätt så trött eftersom jag och johanna var  uppe rätt sent igår. Kom hem idag runt elva från henne då. Städade mitt rum som inte såg rikigt klok ut där! Jobbigt.
Har köpt present till min mamma också från gina tricot i stan! Hoppas hon gillar det! Jag träffade min saknade lilla vän Game som kommer från Tahiland! Vi gick runt på stan ett tag sedan åt vi mitt i mot mc kommer inte ihåg vad de heter haha! Hur som helst har jag haft de jätte trevligt med henne, träffar henne inte så ofta men det var kul att hon kunde komma till norrköping eftersom hon kanske ska flytta hit senare under året. Hoppas det i alla fall!!!
I morgon börjar min skoldag tjugo över åtta.. (lite sov morgon) hih! Ska nog lägga mig tidigt i alla fall eftersom jag är så tröööött!!! Bloggar förhoppningsvis mera i morgon om i morgon dagen! Puss hej!
 
 Dagens Outfit!

 




Ask time!♥


Nu tycker jag att ni ska passa på att fråga vad ni vill!
Svarar bara på seriösa fråga!
Puss!




Dagarna går föbi ♥

Jag är så himla trött verkligen.. Visste ni att  i morgon 30/1-2011 fyller min mamma år!
Grattis världens bästa mamma!! Det blir fika och sådant i morgon då. Idag orkar jag verkligen inte göra nånting..
orkar knappt ens tänka på nånting. Under dagen har jag inte något exakt planerat för mig.. inte vad jag vet än.
Våran kusin sover oss i helgen. kul.
Under kvällen då..
har jag bestämt med min kompis Johanna att vi ska sova över hos henne.
Har saknat henne så!!
åh,
min kompis från skåne kommer till norrköping, ska träffa henne i morgon, hon kommer från tahiland! hur som helst har jag inte mer att skriva, utan ska fortsätta med att äta min choklad!





Förlåt för dålig upptadering! ♥

Jag kommer nu fortsätta att blogga på min nya fina blogg, blev lite ändringar hela tiden så där. Men nu har jag bestämt mig, äntligen! Min kompis hjälpte mig, skriv gärna vad ni tycker om den!! Själv så älskar jag den.. hehe.
min gamla blogg var ju då http://amandamathildajulia.blogspot.com fast den kommer jag förmodligen inte att blogga på just nu framöver utan den här bloggen!
Under dagen Har jag varit på min prova på dag i gymnasie skolan Haga! Det var helt ok!
Skulle vilja gå där, eftersom dom har i alla fall ledarskap eller "barn och fritid" med andra ord.
Och det är ju bra eftersom jag vill jobba med social arbete genom att hjälpa andra ungdomar, om ni förstår vad jag menar? Som elev assistent. Måste kämpa med betygen nu innan sommaren, tiderna går ju så fort också.. heller hur? Under helgen ska jag bara fösöka sova så mycket jag kan.. eftersom jag är så fruktansvärt trött efter skoldagarna!!! Hoppas ni får en trevlig helg, jag bloggar som sakt förmodligen i morgon!


Dagens Outfit..


By Amanda Heikkilä ♥




morning ♥

God morgon på er! Snacka om att man är trött alltså, fast att man än känner sig pigg när man vakna i morse.
Hur som helst, jag och min kompis Olivia låg och kollade på film igår! 2st faktiskt, den första va.. hm.. Mean girls och den andra var  A walk to remember! gud hållde nästan på att börja gråta ärligt talat. Ni borde se den, har sett den två gånger den är så sjukt bra film, lovar! Jag kanske stannar en natt till hos Olivia idag. Så de gäller väl att komma ihåg att man ska lägga sig tidigt i morgon också.. uch. Kommer inte orka.Just ja, Snart är de min födelsedag också 9 Februari och så har man bytt stjärntecken, hade vattunmannen men nu har jag stenbocken. Först förstog jag inte varför man har bytt? Läste i en arikel ur en tidning på nätet som Olivia visade mig. Just nu är Olivia in i duschen sedan ska vi äta "frukost" som vi inte har gjort än :p haha!
Olivia frågade mig förut om ja ville följa med henne till hagebycentrum förut, så ´dit kommer vi nog att gå också för att hon skulle göra något med sin klocka tror jag. Resten av dagen kommer ja förmodligen inte att hinna blogga har nog sakt rätt så mycket nu! Ses!



Handling - A walk to Remember. ♥

Var gång våren kommer till North Carolina, tänker Landon Carter tillbaka på sin gymnasietid och på Jamie Sullivan. Landon umgicks med skolans innegäng, och han och hans vänner hade inte annat än förakt till övers för den självsäkra Jamie. Men när Landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för ett pojkstreck, möter han Jamie på hennes egna villkor. Deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor han inte visste fanns. Och deras möte kom att ändra hans liv för alltid.




More stady♥

Två lektioner idag bara. Så skööönt! Gäller nog att lägga sig väldigt tidigt på söndagen eftersom man ska upp sen runt fyra eller nått..Vi hade so-prov idag (gick inte så jätte bra) måste göra omprov tror jag och ska verkligen försöka träna då.Tänk att de redan är 2011? Kan man knappats tro faktiskt, känns i alla fall konstigt att skriva 2011.Nu ska ja byta skrivämne här, funderade på precis att jag inte rtillräcklig nöjd med bloggen. Eller vad tycker ni?Just nu är ja inte på så mycket humör.. har rätt så mycket humörsvägningar nu för tiden..
så ni bara vet. Ska sova hos min älskling olivia idag har vi bestämt, ska bli roligt! visst olivia?
Ska hem till henne runt åtta tiden blir de nog. Kommer antagligen blogga lite senare på kvällen hemma hos henne. (bilder kommer säkert hihi).Som sakt så är de snart romme alpin som hjälper, längtar seriöst mycket haha!

Hemma hos Olivia; Kom till Olivia för en stund sen, Och vi har bestämt att vi ska ha liten myskväll jag och hon!¨
Just nu sitter hon och pratar med pojkvännen "m". Inte så mycket att säga mer än att vi bjuder på "jätte fina bilder" på oss, haha! Puss, godnatt.





deep breathing ♥

Jag har faktiskt tänkt och funderat hela dagarna men vet inte riktigt på vad. undra varför. Hur som helst, är ja faktiskt jätte glad eftersom vi ska till romme snart med 9orna!! Längtar verkligen.
Jag och en klasskompis Cathrine kommer att sitta längst fram i bussen (eftersom ja är åksjuk) vi kommer att kolla på massor utav filmer som hon har laddat ner hihi.
Vi bokade platsen i bussen av läraren haha (a)
Jag vet tyvärr inte vad som händer i helgen.. och ja kanske jobbar i nattcafet i morgon, de får vi se.
Klarade engelska läxan idag hurra!
Får hoppas att jag och nåra klarar av redovisningen i NO i morgon. Just nu ska jag fortsätta kolla på lite kläder på nätet.