Hemma halvdöv..

Hemma dåå! Festen var grymt J*vla nice. Är lite förskyld bara. Hade jätte trevligt, träffa massa vännor som var där. Jätte kul! Hinner inte blogga, är skit trött. Hoppas ni haft trevlig helg! För de har jaag!
Dageeens!



Morgon morgon!

Har ätit frukost precis för en liten kort stund sen.. Har sovit obekvämt inatt. Vet inte varför.. hade väldans ont i magen. Kanske beror på det. I alla fall... haha, så ska jag vid två tiden till Hc och lämna tillbaka en tröja sen åka hem och byta om och träffa Alexandra! Taggggad inför ikväll som F*n!
Ha en trevlig kvälll..



Jag älskar verkligen mina vänner!

Min dag har varit hur bra som helst. Känner mig verkligen på tipp topp! Heeej hå! Haha, okej dålig humor. I alla fall.. Jag var ju som sakt i skolan idag vid tio tiden vi hade sov morgon. Vi slutade efter lunch. Så följde med jonna till stan för hon skulle ta bussen upe  till Lindö och jag skulle åka hem. Åt lunch faktiskt på mc idag. Det var ju ganska gott endå med lite onyttig mat. Innan ja åkte hem till mig var jag på stan ett tag för o kolla på lite snygga tröjor. Hitta inget speciellt så inget snyggt vart det. Under senare på dagen träffade jag Jenny, Marius och Linus i ljuraskolan en lite stund men sen skulle dom dra. Så jag åkte till nancy "fest" eftersom hon fyllde år. De var bara tjejkompisar där. Så någon liten tjejfest blev det. Jag hade hur roligt som helst faktiskt. Pratade med allt och alla som var där. Vi hade allmänt trevligt bara.. var hemma nu runt vid nio tiden och duschade direkt.. kände mig lite ofräsch. Så de passade till väldigt bra tyckte jag och skööönt var det. I morgon vid lunch ska jag träffa Nancy så ska vi till hageby för ja ska lämna in en tröja. Sedan efteråt ska vi hitta på något trevligt. Vid fem tiden i morgon drar jag till Alexandra så ska vi fixa oss lite inför First class gymnasiefesten som ska blir gryyymt bra kul! Gurkan från big brother kommer ju dit halllåå! HAHA! Sedan Ken Ring och någon mer i think.. Sådant som märks vad som sker! har faktiskt skrivit en hel del nu så har inte så mycket underligt att skriva. Ska mest ta de lungt med familjen här hemma tills i morgn då de blir röj! Vad ska ni hitta på i helgen? något kul? Berätta! Kram på eeeeer!
Låt aldrig någon komma åt dig, för något du inte har gjort. Små misstag orsakar stora problem.





Godkväääääll

Gick te skolan idag faktiskt, blev ju lite frisk i huvudet! Är sååå avendsjuk att min kompis Mina har tagit bort sin tandställning redan ååh.. Fast snart är de ju faktiskt min tur! så himla skönt! Längtar haha! Om annat så har ja en väldans fruktansvärd hosta som är jätte irriterande.. Har ju ridit en hel del idag är hur slut som helst efter det arbetet. Det har gått bra i alla fall. Ingen bild.. pga av att min kabel till mobilen är borta! ooh.. så jobbigt.
Har en kort dag i morgon, sen är de höstlov yeey! Ska faktiskt på komfimationsläger då eftersom ja är ledare! skit kul faktiskt. För er som kanske inte tror de är kul. Men det är det! Lovar! :)
Nu ska jag vidare med min musik. Ha de bra hörnii!!
Photo av  min låtsas mamma Anette. kram



NEW IN BY AMANDA




Är så nöjd!

Är hundra procent nöjd nu faktiskt. Gick hem ifrån skolan tidigare för jag hade sådan huvudvärk (feber eller något) Så mötte mamma i hageby centrum där ja köpte en blå vinterjacka, grymt snygg! Köpte sedan pannhuvudband för öron en svart från gina och sen en ny skolväska, som jag precis behövde. Bilder kommer komma ut så fort ja orkar. Idag ska jag bara lata mig i sängen och kolla filmer ja ladda ner. Har laddat ner den nya Pirates of the caribbiean 4 och fem till tror jag. Lite gamla och nya sådär.
Ska nog inte till skolan i morgon beroende på hur jag mår. Torsdag ska jag verkligen för då rider vi ju!! :)
Ha de bäst!!
Bild tagen av mig .. 2011 !



snabbt inlägg !

Försov mig idag, vakna tjugo i åtta som jag igentligen brukar åka till skolan. Men de gick bra endå, kom i tid! Åkte tio åtta så jag han hehe. Ska köpa jacka idag från cubus, vinterjacka. As snyggggg är den !!! :D Ska köpa efteer skolan så nu ska jobba byee



Chill

Hellu, chekkar in de okända på tv nu.. lite spännande roligt och kolla på..  man vet ju inte vad som är sant igentligen med programet. Tyvärr kommer inga fina bilder från idag. De va så mörkt så vi hann inte. Därimot hopp tränade pernilla. Jag tyckte de såg bra ut! Nu ska ja fixa en ny header till emelie.
Kolla hennes blogg också tycker jag!!
Http://amazingbitch.blogg.se



mmmmm...?

Bloggar inte idag, ska ut med pernilla till hennes häst i dag och kolla lite. Ska bli riktigt skojsigt! (?)
Är faktiskt i skolan nu och har sämsta matte lektion.. gillar de verkligen inte..
Men sånt får ju alla tåla. vi slutar snart, så innan ska jag träffa underbara johanna vi ska prata lite om allt. Eftersom de går verkligen och prata med henne eftersom hon berättar själv så mycket till mig.
Vi kanske tar bilder senare hare gött. Byyyee
Här får ni två bilder på något ja ska ha och kommer att ha snaaaaaaaaart!!!!



Ska man behöva skaffa lösen i bloggen eller? -.-

Min bebis åkte till Stockholm idag, synd nog. Kommer hem snart i alla fall. Jag har haft sån jäkla sjukt bra helg med alla närmaste och käraste. Tackar för det! Älskar mina vänner!
har i alla fallt nu dom veckorna närmaste fullt upp. Lever ju livet, ha de bra nu hörni.

Svar te en komentar.
Sen kan jag ju bara tala om för dom som komenterar onödiga jävla skitsaker som ja inte ett dugg bryr mig om, För de första Om du nu tycker ja är så falsk och blaabla osv och att ja är så ful och är dålig vän och såna saker som har hääääääänt för länge sen ? varför går du inte vidare för? än att trakka ner på mitt liv om hur jag ser ut och massa annt skit? På riktigt nu alltså, de är bara irriterande.. gå vidare och säg något sånt till någon i din egna ålder.. Sen har ingen sakt om att du behöver kolla in min blogg heller hur?? Så lägg ner nu istället..








MED EMELIE!

Sove hos Emelie igår kväll. Vi firade henne med smörgåstårta och lite olika folk kom det var jätte trevligt. Hon fick jätte fina presenter. Ska köpa någt till henne dessutom medans hon åker till U.S.A. Alltså så avendsjuk man bliiir. Hon ska i alla fall köpa något likadant till oss två, gölligt va? hihi!  Jag har i alla fall sovit gott idag. För en stund sen åt vi hos henns kille. Jätte gott och trevligt. Nu lyssnar vi på lite musik. Vi tog lite bilder igår, får se om ja får upp någon i veckan. Här har ni en bra låt i alla fall! Hoppas ni har en vidare bra helg! Byyee..

Ps, kommer sakna dej stumpan! ds.






Kom nyss hem!

Hej på er solstrålar, startat med veckan blogg. Skriv något fint så får vi se vilken jag tyckte skrev bäst.
Som sakt, de är hur kallt som helst ute! Kom nyss hem från stallet. Ridit två gånger idag, en gång runt ett tiden på lektion. I Nfk! Sedan ute hos min medryttarhäst Maggie, ramlade dessutom av idag. Pga att Lily (hästen på lektionen ja hade) skulle äta gräs som dom gillar men ja tog upp huvudet med tyglarna så att hon kom åt eltråden... jo vad hände? hon fick stöt i sig.. hon rykte till och börja galopera. Jag fick chock.. haha ramlar av hästen. Inget hände. De var ingens fel heller, tur som F*n hade jag inte brytit något. Tack gode gud alltså. Nu har ramlat av bara två gånger i hela mitt liv.. är så bra på att inte ramla av men men.. Sånt händer! haha livsfarligt ju!
Emelie åker dessutom till new yourk snart.. blir ju himla less påna! Uch, orättvist!! Sen fyller hon år när hon är i stockholm 1 november kvart i tolv.. kul då. Och kommer hem om två jävla veckor! Kommer kännas som två år utan henne.. Inte mer snack om de saken. Har extra matte i morgon, så ingen APL plats för mig.. yey!
Ska sova snart. Så ja örkkkich i morgon! Göödnött!



NU KÖR JA IGÅNG VECKANS BLOGG, KOMENTERA VAD NI GILLAR INOM MIN BLOGG OCH SÅ UTSER JA SEDAN VINNAREN FÖR VECKANS BLOGG!




Rubriklös

Hej på er, vad gör ni för något då? själv kom man hem för en stund sen från hageby hus. Jätte kul. Ska rida i morgon dessutom, funderar på att göra videoinlägg, som funkar enklare.. men fattar inte direkt hur man lägger ut det. Ska be ngn hjälpa mig med det! :) haha kul grej ju att göra..
Hinner inte blogga mer . Är för trött för det just nu men vi hörs!! ;)

Jag DJ!!HAHA!



forever yours.

Hej bloggen! Det har hängt lite trögt nu igår dagen.. Min dag var totalt jobbig. Men de är inget om jag tänker skriva ner här på bloggen. Kom hem idag efter en hel helg som jag har varit borta. Känns hur  skönt som helst. Igår kväll då tiden jag hade roligt var jag med massa trevliga och roliga folk i hageby hus fritisgård. Vi snackade och skrattade hur mycket som helst att de var sjukt. Men endå underbart när man har så fina väänner!!
Som sakt idag så kom jag hem runt halv ett kanske eller något. Vid den tiden i alla fall. Åt gjorde jag! var ju så hungrig.. *
Jag träffade Bästa älsklingen jennifer som ja inte träffat på sjukt länge.. känns ju så bra att vi fortfarande har kontakten i verkligheten och kan prata om massa sjuka fina minnen.. Det känns skit bra! Skulle ha komfa gruppen igår och idag, men har inte haft den tiden till det vilket jag själv tycker är synd. Eftersom de är så himla kul!
Nu ska jag faktiskt sluta skriva. Vad jag har bestämt idag att göra först var att gå på stan igentligen med några kompisar som ja tänkte träffa där. Men vi får se hur de bli av. Ha de bra hörni! kram



Helluuu

Godmorgon svergiee! Jag och Erica har precis käkat frukost och oboy! As gött. Vi lyssnar lite musik just nu och nördar oss. Dom ska kolla fotboll senare i
dag jag vet inte om jag ska det. Vi får se. Kanske ska träffa några i hageby hus eller stan. Vi har i alla fall haft det trevligt. Finns inget mer o säga just nu. Bloggar it mer idag. Hare bra! puss Här kommer det vackra bilder.







?!

Hej kom nyss hem till Erica, va i stallet igår och red på min medyttarhäst maggie. Det gick så j*vla bra så de inte är sant. Kul var de, men mörkt blev det ganska snabbt. Har ej så mycket at skriva nu. Ska förstätta med mitt.






Vila i frid.

Läste för en stund sen om att min hund hos farmor har gått bort. Han heter Ludde har känt honom i sju år. Så länge han levt. Fin hund! Hoppas på att dom mår braa där uppe.
Vila i frid Ludde! Finaste hunden!
Love u!



Vardags mys

sitter just nu i soffan och kollar på de Okända på nya kanal sju. As bra ju! Vi hade ju skolfotot idag det gick ju ganska bra endå. Plus så var de roligt. Vi är ju tretton tjejer men alla var dock inte med. Så vi kanske var tio eller något, inte så säker. vi fick göra en skämt bild också som vi kollade på. Vi tjejerna i klassen har kommit hur tajta som helst så de är sjukt bra. Klassen är otroligt grym suverän! I morgon åker ettorna till sörsjön igen som en gång när vi tälta. Vi ska ¨åka linbana över vatten och lite sådant. Bilder kommer nog. Nu ska jag ta mig  något att äta vid paus tillfälle.
Här har ni en bild på de underbara tjejorna, visa andra ville ej vara med!



God morgon världen.

Vakna av att Ericas kille Loiy skulle te skolan vid åtta tiden eftersom han började tjugo över åtta. Vi ska vakna igentligen halv nio men istället somnar jag inte om för då blir jag bara allt tröttare. Vilket jag tycker är jätte jobbigt.
Vi börjar klockan tio. Och vid lunch tiden har vi klassfoto (skolfoto) alla ettor tror jag. Hållde faktiskt på att glöma det. Som tur så hann vi färga håret också! grymt bra. Ska snart käka lite frukost. Om en liten stund ringer Ericas väckarklocka.
Efter skolan drar jag hem direkt. Blir skönt att ja sov igår hos henne. Har ju närmare skolan då!
Bloggar inte mer idag. Eftersom inget mer speciellt händer vad jag vet. Hareee bra!
love u



- hos Erica med bästa Loiy!

Är hemma hos min Erica. Sovde hos henne i helgen tillsammans med hennes kille också som bor där.
Igår (lördags) på dagen gjorde vi inget speciellt mer än att jag och Erica åkte till Maxi för att köpa massa snacks och läsk. Plus hårfärg. Efter vi hade varit där drog vi hem till dom och färgade håret.  Erica färgade mer ljusblondt. Och jag färgade typ Choklad brunt. Vi blev as nöjda med resultatet.  Vi har bara tagit de lugnt och chekkat filmer och snackat och haft det allmänt trevligt. hejdåååååå!
Här kommer massa fina bilder på oss! Från igår kvällen. + resultatet på hårfärgen.
Kramar från Erica lindgren och Loiy Hasan.



Rubriklös

Klockan är exakt 21:47 och skriver inlägg. Känns ju så där, fast de gör ju inget. Vad har jag gjort idag? Jo varit i stallet från halv nio till tre. Gått med hästen i hand (som de kallas) till hästexamen. Det gick väl så där. Ingen bild kom med idag tyvärr. Därimot spö regande när jag skulle cykla hem. Trevligt va?
Fast var skön och sova några timmar när jag kom hem endå! I morgon slipper jag praktiken så jag blir i skolan i morgon. Ska dessutom till tandläkaren.. vet inte vad jag ska göra. Bara chekka in där säkert och kolla upp.
Ska till min häst idag också tillsammans med Erica som ska till sin häst och kolla. Eftersom hon är Halt stackarn!
Hoppas ni haft en trevlig dag, ska forsätta med mitt. Vad jag nu vet vad de är .. Bye!



Aj aj!

Kom Hem från Bowlingen för ett tag sen, har skit ont i armen. Amanda som är så klanig (alltså mig själv) och springer ut och kastar och halkar och ramlar mot armen.. tog en smärtstillande tablett för en liten stund sen. Hoppas de blir bättre i alla fall. Det gick väldigt dåligt jag vann i alla fall inte. Olivia tog segern hem! Troligtvis..
Sångskolan gick i alla fall bra. Träffade Emma och Vickan innan jag drog hem. De skulle endå ut med sina gulliga hundar. I morgon har vi ju ingen skola utan har ridning.. hoppas verkligen inte på att vi ska rida ut för de orkar jag absolut inte. Speciellt inte äta på kardusen som ligger brevid stallet.. han är jämt så gnällig själva ägaren.
Känner att jag vill sova. Ska göra mig ordning till säng snart så jag orkar med dagen. Jag Älskar verkligen att sova! Bästa som finns!!

Sovgott änglar.





Drar nu!

Är i skolan just nu, ska cykla te min sångskola! Sedan blir de Bowling med bästa brudarna!

Bild tagen nyss med mig o bästa mikkkiis!



Kanellbulle dagen idag?

Jag har i alla fall inte ätit någon sån. Gillart inte så mycket. Slutade tidigt idag. Var på stan och lite överallt.
Orkar inte blogg nu..
Så de blir en bloggpause.
Kram!



- Lunch

Ska käka lunch med brudarna nu. På kungskebab! Mums! haha känner att ja kommer bli as fet om ja fortsätter. Men grönsaker till är ju faktiskt nyttigt. Vi har faktiskt slutat men ja sitter i skolan och chekkar lite på datorn. Varför vi slutar nu, är för att de är för få lärare nu som kan ta lektionerna eftersom dom är sjuka eller pga något annat.
Så tolv drar vi och äter i alla fall.
Efter det får vi se vad man hittar på. Antingen drar jag hem eller till Stan och hör med någon som kan ses. Orkar inte vara hemma och sitta och glo nu vid den här tiden. På lektionen idag satt vi och arbetade fyra sidor som vi skulle skriva om sig själv, hatar verkligen och göra det. För de gör mig så aaarg och galen. Eftersom de är så mycket som har hänt i mitt liv så man vet inte vad man ska skriva haha. I alla fall, ska sluta nu här. Hoppas ni har en fin skoldag/Vardag. Hejs så länge!



Home

Är hemma, drog med vickan te stan efterskolan, hon köpte hårfärg. Inte mycket har hänt. Skönt att vara hemma lite och så. Hemma hos Erica har ja o hon o mikkis tagit ett antal bilder. Just nu gör ja en väldigt tråkig upptadering.
Har ätit god mat. Sitter lite vid datorn bara och tar de lungt. Ska snart dunka musik i öronen. Känner faktiskt för det.
Rider på Torsdag och jobbar på fredag. Inte mycket vad jag vet händer i veckan. Träffa kompisar antagligen.
Erica har fixat häst till mig , så nu har jag häst!
Fixat dessutom en ny Header, vad tycks? Jag gillar den!
Ha de bra hej!
Bjuder på mig och sötnosen Erica!



Hemma hos Erica.

shulu, sovde hos min klasskompis Erica L i igår de var jätte skojsit. Kom hem till henne rätt sent igår. Men vi hade faktiskt rätt kul endå. Idag på morgonen stack ja och hon till Borleja ett stall där "min" nya häst är som jag ska sköta om och rida. Vi var där ute i några timmar och gick promenad med våra hästar. När vi kom hem till henne igen duschade vi och åt god mat. NU väntar vi på mikkis.