gott nytt år !

Gott nytt ååår, säger jag nu! för bloggen orkar ja inte med just nu! Kram!



just nu

Nu har kusinerna o moster kommit hit. vi har haft en trevlig dag! imorn åker vi ner till stan och shoppar igen. det blir allt nice värre. Haft dålig blogg tid nu. Så hör av mig fram över. kram!



här kommer bilder som ja lovat




nytt o nytt o nytt

Min dag har varit suveerän. Sovde hos Nancy igår och vi somna aldrig kändes de som. Plus att ja har världens årets värsta förskylning och de är hur jobbigt som helst. Täpp i näsan och dittan o dattan. uuh..
I alla fall, vi var på stan idag på mellandags rean. Fullt med folk. Så vi drog senare till hageby centrum och shoppade där med. De va ju lite nice så där! Dagens köp kommer bilder på senare eller någon annan dag!
  • Ett par converse (blåa, jeans färgade typ. ah mörkblåa)
  • En typ av skjorta rosa speciell rosa och en likadan svart.
  • Byxor jeans mörkblåa.
  • Tre par spets trosor.
  • En underbar god billig parfym! Är ju alltid bra oh ha!
Det var ju det ja köpte kostnad och bilder kommer later! Puss o kram glad banan!



Merry x-mas

Kan ni fatta att de redan är julafton och om ett par timmar är de juldagen? Sjukt var dagen har gått otroligt snabbt med all städning och fix och ordning och reda. Oh alla julklappar under granen. Släckten kom farande hit vid tre tiden och sedan börja dom med maten. På tal om maten så var de ju hur gött som helst!!
Resten av kvällen var de öppning av julklapparna, de var jätte mysigt med massor av godis och de var jätte trevligt. I morgon träffar jag Emelie tror ja hon ska ju dock få sin present tror ja.. vi får se. För de är lite bråttom nu.
Nu är de lugnt och tyst hemma i alla fall.
Lite vad jag har fått idag som ja tänker skriva upp.
  • En vågtång (tripptång)
  • En hel del kläder
  • Halsduk med vantar till och ett par till mysiga vantar
  • Massa pengar på massa presentkort. Plus presentkort till ett par converse!
  • Manikyr (stavfel..?)
Oh lite av varje. Orkar inte skriva varenda. Men lite av de bästa som ja fick var ju pengarna såklart!
Tack för en fin julkväll, och god jul!





God Jul ♥

Har haft allt för dålig upptadering, men måste ju bara göra ett gott inlägg till mina kära små underbara läsare!
Hoppas ni får en fin början på morgonen av Julafton idag! Själv gör ja ett snabbt nattinlägg, men de är inge problem! Ha en fin julafton och skåla för en person du tänker på klockan åtta på kvällen! God Jul mina kära vänner.




2011-12-19

Sovit Hos Emelie i helgen. Vi har både roligt och dåligt. Beronde på vilken del av tiderna som har gått. Lite dåliga nyheter här o där. Hoppas allt löser sig och att de blir bättre i alla fall..
Jag har haft en jätte mysig snö helg! Första snökriget gjorde vi också. Det var skit kul i alla fall. Det finns faktiskt inget viktig intressant och skriva för min del. Mer än att vårat jullov börjar nu på torsdag då min syster fyller år. Hon blir stor flicka, 12 år! Sen bara en månad kvar tills mamma blir lite gammlare. Sedan kommer ja fylla år.. om två månader. Kul!!! Hur torsdagen ser ut de vet jag faktiskt redan. Först fira min syster och så där. Om hon ska ha något speciellt för de vet ja inte riktigt än. Sen efteråt ska jag vara med Emelie innan julafton och ha så kul som möjligt. Får se vad vi hittar på då. Träffar kompisar kanske och har allmänt bara trevligt? vem vet! Sånt som märks. Har dessutom precis för en liten stund sen laddat ner massa olika bra låtar som jag gillar. Äntligen klar med det i alla fall.
Ha de bra nu, Snaaaaart jul! Hur ska ni fira jul? :D





Sjukt snygga skor ja har tittat på. Snart köper man dom! ( två par skor av någon av dom)




2011-12-16

Sitter i skolan och försker arbeta. Det går ju så där! Fast de funkar ju, och nu har ja fått reda på att vi ska arbeta hela dagen. Då var man ju änu tröttare. Om ett tag drar vi tjejer till kungs kebab !!Efter skoltiden drar ja hem tror ja eller träffar emelie, vi ska hitta på något idag! kram
Bild på mig och Qula inför Lotta Björe 2011! (koncentrerad min haha, lite suddig!)





Klassfoto 2011!




Tisdag - Kvälleeen!

Hej på er nissar!! Snart närmar de sig julen? Härligt va!? Men enu ingen snö har kommit. Tycker de borde komma några flingor så de blir mysigt inför julafton! Ingenting speciellt har hänt under dagen mer än att jag pluggade över tiden i skolan till fyra någonstans där. Kände för att fixa till med plugget ordentligt där. Duktig tjeej är man!
I morgon är de Onsdag en dag som vanligt. Inte mycket planerat händer vad ja kan se än. Snart kommer helgen också och 4de advent. Sjukt vad dagarna går snabbt alltså. Dessutom fyller min lillasyster Emilia 12 år också på torsdagen. Ska kolla efter present till henne tror jag. Vet ju faktiskt vad hon vill ha varje år så de blir nog kanon!
Har precis kollat på tv och borstat tänderna sen ska ja nog sova. Tror ja somna efter maten idag förut när ja kom hem. Alltså ja tror verkligen att ja något slaks av sömnproblem. Ja Vill typ bara decka varje gång ja kommer hem.. oh ja tror ja vet varför. Vi sitter ju och arbetar med datorer hela dagarna i skolan. Som får mig att få huvudvärk. Ae, man får ju stå ut som sakt. Nu ska ja bara kolla lite facebook. kram!
Bild tagen av mig, omgjord lite sådär vackert. mmhh snöö faller!



Svar på en komentar

vad menar du med kommentera inte då för ert eget bästa
jag tycker du har en jätte fin blogg och du skriver bra men du bloggar för lite och vad spelar det för roll om man är anyonm
Frågan
vad menar du med kommentera inte då för ert eget bästa?
jag tycker du har en jätte fin blogg och du skriver bra men du bloggar för lite och vad spelar det för roll om man är anyonm?

Svar
tack att du gillar min blogg, vad jag menar för ditt eget bästa då mena ja ju inget så speciellt. Bara de att de är lite drygt att komma in på en annans blogg och komentera anonymt utan att veta vem personen är. Tror nog att du också skulle tycke likadant faktiskt. Dock så är de ju inte många som klagar på min blogg delsvis heller.
Du kanske inte läser mina inlägg osv. Jag skriver att ja inte hinner blogga mycket. Men de gör ja ju så gott jag kan. Sen bloggar jag ju när ja vill och känner för de. Är ju inte en direkt världens bästa bloggare om man säger så. Men om du inte nöjer de med det så vet jag inte vad mer ja kan säga..



Snart är juuulen här!

Okeeeeeej, Svar på en dum fråga från en anonym komentar."varför ja har blogg när ja inte bloggar"? Svar, jo de gör ja ju faktiskt. Som du ser? Annars hade de ju inte funnits en massa inlägg visst? Sen fattar ja inte. Om min blogg är så blabla så varför kolla ens? eller ens komentera. Du kanske tycker de är kul. Men bryr mig inte ett dugg direkt eller så ja försätter så gott bra som jag gör nu. För de spelar ingen roll. Jag har dessutom en massa unika Besökare och sidoläsningar. Vilken jag nöjer mig med redan. Jag är nöjd med min blogg, nöjd med vad jag gör i bloggen. Delsvis har ja sakt de några gången om de här. Men ni kanske inte läser texten utan bara kollar på bilderna. För om ja hade inte lagt ut bilder kanske bloggen vore mycket tråkigare. Eller? inte vet jag liksom. Nöjd med vad jag har och gör i bloggen. Annars ett jäääätte gott tips till er anonyma, Komentera inte då.. för ert eget bästa!

På tal om de så orkar ja inte rabla upp det något mer. Sitter nu i skolan jobbar lite med allt möjligt. Efter skolan runt tre tiden drar ja nog till stan med Emelie. Ska forsätta med pluggandet.. Ha de bra mina söta läsare!
kram!



www.skolaärtråkigt.se

Är i skolan slutar snart. Ska ner till stallet och fixa julpyntningen. Sedan efter¨drar ja med emelie. Bye!



Alla har rätt och säga vad dem tycker.

Men hej däär. Hur har ni det? sjäälv har jag de super mysigt. Har nyss duschat och gjort mig i ordning så ja kan lägga mig när som helst. Var i stallet idag och red på hästen som har namnet Alfons. Hihi "alfons åberg" kan man ju tro.. nej. Hur som helst gick de betydligt bättre än vad ja förväntade mig. Måste lära mig att aldrig säga "de går inte, ja kan inte" när ja int eens försöker. Hatar när de blir så. För ibland kan man ju verkligen inte saker. Hur som helst nog med det så är de helg i morgon och snart 3dje advent. Veckorna går otroligt snabbt.
I morgon har ja vanlig skola slutar till lunch. Super skönt! Ska plugga som de bara går om ja så orkar de på morgonen haha. Bloggar kanske inte under helgen. Beror på vad jag gör. vad ja har bestämmt är att ja ska träffa Emelie i morgon, kanske sover hos henne. Va ett tag sen nu! Jaja ska chilllaa  nu bye!



Skolan ofc!

Pluggar lite i skolan då är riktig duktig. Men man fattar ju bara hälften. Vi hade precis haft rast nydligen. Slutar tre. Ska direkt hemåt och plugga lite extra idag tror ja får se. Bloggar mer ikväll.



Jag är så duktig, kolla! (klädställaren nytt!)




Tjenare kungen!

Ja men tjenare tjenare, som ni ser har ja gjort om min blogg. Kan aldrig bestämma mig men nu får de vara så här ett tag. Man tröttnar ju alltid! Sovde hos emelie igår. Sen nu är hon sjuk så hon gick inte med mig till skolan, taskigt värre va? Nej men stackarns kunde knappt prata i morse. Igår kväll då innan vi drog hem o sov träffade vi några polare. Vi hade lite kul så där. I skolan idag hände det inte så mycket vi spelade in någon film typ "teater" eller något. Det var skit kul i alla fall.
Resten av kvällen framöver tänker jag sooova. Innan ja ska sova, ska jag hänga upp mina kläder som typ ligger över hela mitt rum. Som de ser ut, ni vill knappats ens veta det heller. Har bloggat lite dåligt men de är skitsamma. Nu ska jag vidare och va lite social på fb! kramis.
Bild på min kompis ida. Fotad av mig sommaren 2010 tror ja om ja minns rätt..



På väg hemåt.

Nu ska jag in i duschen, eller ja först hem ! (stavfel?) I morgon är de skola. Ingen sitta data för länge idag.
Bye!



Just nu

Sitter hos en kompis just nu, ska snart dra hem för att duscha och göra mig ordning för kväll. Känner mig lite ofräsh. Har haft en jätte bra dag idag, försökte dock göra ett videoinlägg igår men behandlingen gick ej. Blir förbannad..
Skola i morgon som sakt. Bloggar mer i morgon bye!
Ursäkta för dålig cambild.




Hästliv

Följde med emelie igår ut till stallet efter ridningen på nfk igår som gick asome! Hon satt första gången upp riktigt ordenligt igår på sin nya söta fabbe! ur gullig är han, lite nervös och överskottsenergi men de gick! heller hur emelie? Ni ser lite söta bilder med tintin (shettiisen) och fabbe! , mycke vackert. Inte mycket hände igår. Kollade på filmer och hade mys fredagskväll med mig själv. Det funkar ju de också. Idag får vi se vad som händer under kvällen bloggar kanske i morgon eller senare. Sådant som märks! vi hörs! Pece.



Plugg för plugg!

Pluggar på som bara den förut. Äntligen klar. Har skrivit en så kallad uppsats om "är samhället rättvist" Man blir ju galen när man ska skriva om det eftersom det finns så himla mycket om barnarbete och massa olika principer. Som sakt red ju jag idag på ridskolan. Hade min älskling fovorit som ja inte kommer ha så mycket. Så vi hopptränar ju i morgon inför Lotta Björe. Är skit nervös.. tror ja kommer typ dö på hästen eller något.. Hon är ju ganska känd. Vad ja hört. Wäää kommer dö sådääär.
Som sakt Efter ridningen kanske ja ska träffa min kompis beror på hur vi får tag i varandra eftersom ja inte kan messa. Hehe. Ska snart lägga mig och göra mig stort reda inför i morgon. Just nu. Så lyssnar jag på en massa olika låtar. Just de, tänkte fråga om ni kanske vet något om idol? missat oh inte hunnit med och kolla. Hur går det för dom igentligen. Vad jag vet är Moa lingell och Amanda Fondell grymt Asome! Älskarrr dom att bara njuta med deras röster. Inte bara om det, så ska ja faktiskt avsluta här. Bloggar när ja kan! försöker!! kram!