Rubriklös

Sommarskolan har gått segt. Träffade Alexandra idag hon fyller ju år i morgon, grattis till dig stumpan! 17år kvinna! Hoppas du får en bra dag, måste fixa present!
Lyssnar på massa Beyonce, hennes röst åh!!
Bloggar nog lite i morgon tillsammans med Nelly tjejen! Vi hörs. (detta va ett litet snabbt blogginlägg)

Kram!




dagarna går.

Nu var de ett tag. Sista veckan nu då under sommaskolan. Under denna vecka är de lite planerat för olika saker. Måste upp tidigt i morgon till framtids gymnasiet där ja går på sommarskola, både roligt och segt. Fast många rasten som är ett stort +! På tisdag kommer min "kör kompis" Nelly över hos mig och sover hos mig till onsdag. Får se om ja tar ledigt eller så får hon följa med mig dit. Onsdag har ja sångträning tror jag. Sedan torsdag är ja ledig (förutom skolan) fredag åker jag ut till Kålmorden (stavfel?) med min kör. Inte så mycket så där speciellt händer under veckan. Nu vet ni varför ja inte kommer blogga i veckan. Hoppas ni haft en bra sommar hittils! Kram!






Mys, mys!

Nu är de midsommar snart, i morgon alltså! En vecka till på sommarskola sen är de klart med matten.. om ja då jobbar så klart. Har bara tagit de lugnt idag nu ska man sitta framför  tvn och se en bra action film. Ska ladda ner nu vädligt snart. Varit fullt upp senaste dagarna med sommarskolan som håller på från nio till halv fyra fast man få ju sluta tidigare om man vill förstås fast de är sitt eget val om man vill bli klar eller inte. Hur ja ska fira min midsommar blir att äta godmat med släckten och sånt mys. Umgås med vänner efteråt. Sånt som märks!
Nu ska ja faktiskt chekka in spider man 3 filmen haha! Har inte sätt den faktiskt.. Hur ska ni fira midsommar

Älskade syster Emilia!
Skolavslutningen.

Vacker!




Nu var de på tiden!

Nu är jag tillbaka, änligen va? Göteborgs resan gick super. Vissa stunder har varit jobbiga men de har varit kul för all del. Lisberg + Universum var också skoj! Åkte Balder som är en del högsta berjodalbana (stavfel?) av trä. Kan inte fatta själv hur ja vågar ge mej på sånt.. är ju höjd rädd så fick en stor chock efter ungefär en halvtimme sen gick de över. En ledare köpte foto som man kunde köpa där.. haha såg verkligen rolig ut på den bilden med mej och emma. Låter kanske löjligt men är verkligen höjdrädd.. så kan ni gissa mer vad ja åkte? Uppskjutet !! Herre min gud.. aldrig mer säger jag ju bara även om ja åkte den två gånger! Vi umgåste allihopa och åkte alla.. ( alla åkte ja ju inte direkt.. men nästan!) Måste säga att jag var helt slut efter den resan! Massor utav regn var det där. Vill ju ha sol, inte regn!! :( 
NU är man äntligen hemma. Skööönt! Var ju där i helgen men endå. Under de senaste dagarna så har jag bara tagit de lugnt. Går i sommar skola nu under veckan kanske nästa också för att få upp mitt ig i matte så ja slipper gå i Priv eller något, bättre de som sakt! Roligt är de i alla fall. Shoppade en rolig mössa där de står " Bad hair day" älskarn. Fyra stycken till som var med köpte också den fast i svart med vit text. Ja tänkte anorlunda eftersom ja inte vill ha likadan. Röd med svart text blev det istället. Perfekt.  Shoppade två timmar i stan med underbara lisa också. Köpte nya skor från Bella ett par vita. Sedan köpte jag två tröjor från Hm och gina. De var ju sommar rea, då passa man ju på! Shorts dessutom ljusblåa från cubus! Nöjd kund är man! 

Har ingen kabell till min mobil så ja kan lägga upp bilderna från göteborg. Kameran glömde ja ju ladda innan ja åkte också.. typískt mig alltså. Läggger upp bilden då o då sen skriver jag ju var bilden är tagen ifrån.  

Här kommer en uuuuuuuuuuur snygg bild från flum ride vi åkte (vatten bana) sjukt mysig. Blöt blev man därimot. Ett tips ha me er regn kappa eller något om ni åkte till liseberg! (a)

Sofia, jag och super snygga Olivia! Under Flum ride karussellen.



Underbart med sommarlov, äntligen!

Glad sommar! tjohhoo! Skolavslutningen funkade super! Alla var otroligt snygga, alla kommer minnas den dagen förhoppningsvis. Vi hade våran skolavslutning igår kväll vid sex tiden någon gång. Bilderna från stockholm ber ja mamma fixa att ladda ner på datorn.. sen lägger jag upp dom efter helgen. Min resväska är nu full. Packade i morse. Åker i morgon vid sju tiden kanske för att komma i tid. Måste upp tidigt på morgoen..
De funkar nog! De ska bli jätte roligt så jag hinner tyvärr inte blogga under helgen eftersom jag inte kommer ha med mig dator dit. Just de, kameran ja tänkt att ha med mig urladdad. Bajs också! skulle tänkt på de tidigare.  fast mobilen funkar ju också! (a)

Bild booomb! 15/6-2011

Ja o amanda!


Fina tjejer, Mina o Ellida!


jag, mina och michel!


Ilona, Mina jag haha var ej beredd!! och Plutten Amandaa!!!!


kommer Sakna, minnas den här klassen 9d1 vi var för speciella!



Är helt slut!

Stockholms resan gick hur bra som helst. Just nu är man hur trött som helst bara. Tog en del bilder som ja så småning om lägger upp snart. Vi började med att åka dit som tog två timmar. ( vi åkte då buss ) Sen gick vi på riksdagen.. de var inte kul måste ja säga! ´Skydds vakterna som var där ( väldiiiigt många utav dom ) var hur stränga som helst. Dom påpeka att ja prata när de inte var det. Sen slängde dom ut tre stycket från våran klass.
Vi fick tre timmar för oss själva i stan till slut, så vi började med att käka i kungshallen. Mums åt kebab med bröd haha! Vi kollade runt i en massa olika butiker och jag köpte en midjekjol en mörk blå som man har till en tuptopp från H&M och armband. Nöjd! Vi gick runt, runt och runt tills klockan blev över tre skulle vi hitta till djurgårdfärjan .. tror de heter så? I alla fall, som vi skulle ta för att komma till grönalund. Vi var där tills klockan blev nio. Köpte sockervadd i sista sekunden haha. Jag och mina hade kul under hemresan i alla fall.
Sov gott i natt som sakt. Fast man orkar inte göra så mycket efter allt som vi gjorde igår..

som jag skrev förut, bilder kommer!



Vi hörs!

Tänkte lägga lite snabbt inlägg innan kvällen!  Åker i morgon vid åtta tiden, ska bli raaakans roligt!!
Hämtade kamera idag så de blir nog att ta massor utav bilder för all del! Hoppas ni gjort någon rolig klasss resa?
Hur som helst! skriver godnatt o önska mig lycka till att ja överlever haha! :D seya!



Veckans Planer!




Im back!

Min helg har varit väldigt upptagen som sakt ! I torsdags hade vi avslutningsfest för niorna. Vi åt middag och sedan var på dansgolvet för fullt. De var allmänt mycket trevligt och ja ångrade faktiskt inte att jag följde med. Nästa dag kände ja att ja knappt kunde gå så mycket.. mina ben var döda! Jag sovde över hos Emelie samma dag (torsdagen). På fredag fick vi kompledigt så de var ingen skola. Vilket ja tycker var skönt. Drog hem på fredagen fick lov att fixa en del saker. Senare på dagen ringde fia mig så jag tog spårvagnen ner till rece så mötte hon upp mig där (vi körde en tävling vem som skulle komma först ner) hon vann då så klart! :)
Vi åkte hem till henne i svärtinge och umgåste och pratade om en massa saker. Vi hade kul faktiskt vi tog ett bad i glan dessutom jätte skönt var det! Hjälpte henne med bloggen också så vi får hoppas att hon blev nöjd med den. Åkte ju hem igår som sakt och sov någon timme. Skönt att vara hemma, sen idag söndagen är de bara att ta de lugnt och kanske ut och sola. Just de, igår åskade fruktansvärt mycket. Uch gillar inte sånt! Vi får hoppas på bra väder i morgon mot Stockholm!

Lägger snart upp ett Schema vad jag ska göra under veckan.
En bild från avslutningsmiddagen.

Amanda, Mina, Ellida, jag och maria på bild!



Härliga Onsdag! -.-

Tack för visa underbara SNÄLLA komentarer jag får. För de första stör ja mig väldigt mycket på hur folk orkar komentera anonymt utan att stå för vem personen man verkligen är? Kan de inte vara svårare? den som verkar störa sig genom min blogg så har jag verkligen inte ens bett den personen att kolla min blogg! jag är väldigt ärligt av mig, och ja gillar det! folk som är snälla mot mig så är ja snäll mot dom. så är de.

hur som helst.. ska inte bara babla upp komentarer.. men stör mig fruktansvärt mycket på såna personer. skulle också tro ni som bloggar själv också stör er på anonyma små snorungar. jag har i alla fall varit i stan idag från klockan tre. Hittade klänningen.. så de blir tyvärr ingen utav dom valen som ja hade förra inlägget. Bild får ni ju se så klart. vita klackskor köpte ja dessutom.. ingen stor grej. Bara helt vanliga små klack. Brukar ju inte springa runt i klack på middagar och sådant. Värmen idag gör mig tokig ! de  är ju så himla varmt.. rätt så torrt ute men blåser skönt i mellan åt. Åt kebab med bröd till mat, sen sprang ja ner till kyrkan eftersom vi hade ungdomsgruppavslutningen där. De som är skönast med denna veckan är ju att vi slutade tolv idag efter lunch. Sedan i morgon börjar vi tio över elva någon gång och slutar tre, vi har till och med ledigt på fredag eftersom vi åker till stockholm med klassen på måndag över dagen. vääldigt nice ska det bli! Min sommar är rätt så mycket planerad. Det får  ni veta lite senare. Hoppas ni ska ha de roliigt i sommar!

här EMELIE får du se vilken det blev!
*hehe*
Liknar student klänning .. :P



- väldiiiigt varmt ute!

Skolan började idag! rätt så skönt endå, är ju en kort bit till skolan dessutom. Åh de är ju så himla varmt ute.. tror ju att man dör fan. har redan börjat få värme utslag under halsen och de kliar fruktnsvärt!! Har ju fått förslag på klänningarna i skolan, därimot älskar jag bild 1,3 och 4. Jag och mamma åker ner till stan där och köper något. Så jag hinner ju kanske lägga undan något snyggt idag eftersom jag ska ner till stan med Olivia sedan klockan sju ska vi på ungaledar avslutningsfest. vi ska väl antagligen äta något gott osv.

Nu är de inte långt kvar till avslutningen i alla fall, drar ju bort till Stockholm snart dessutom.. Yeey!
Vad ska ni göra under sommarlovet? Berätta!

Härlig sommarbild!




Måste köpa klänning nu!

Hjälp?!

Älskar alla, vill ha en utav dessa :)




Godmorgon!

Vaknade runt halv tolv idag. Var skönt att sova lite men de var så himla varmt i rummet.. Har plockat o städat här hemma lite.. Behövde pigga upp mig lite. Nu ska jag snart ut i solen. Sen senare ska jag nog träffa Olivia. De känns varmare inne än ute i alla fall... uch.. Hejdå!



Ny blogg design!

Ny design, tycks? Ja ska ändra headern senare. Nu ska jag sova godnatt !



Vill tatuera mig, någon utav dessa ja kollat på!

Sjukt snygga, vill göra det ska göra de så småningom när ja fyllt 18!




Två veckor kvar!

Stannade över i blacka och de har varit fruktansvärt trevligt måste jag säga! Vi har umgåst med en hel del trevligt folk som man lärde känna. Tog faktiskt mitt första dopp i fredags.. (kallt i början). Stället där vi badade heter Densen som ligger en bit vid blacka. Vi har grillat och haft skoj! Tagit fina bilder också med Ewes kamera. Visa skulle sova i tält men jag och ewe hoppa över där.. har mygbett så de räcker haha. Jag ångar inte att ja träffade Evelina.. vi var ju ovänner o så. Hon är min bästa vän (syster) så vi hade tagit paus i några månader.. Hon har förändrats och jag gillar det!

Vi bada dessutom igår i Glan (i blacka) Det var faktiskt väldigt kallt hehe.. Men vi sola o sola.. så har bränt mig "lite". :) Vill ju blir brun inte bränna mig!:( fast blir brunare efter brännan.. uch de var fruktansvärt varmt igår. Jobbigt var det. Ska åka dit ner igen. Som kommer förmodligen att hända. Vi har ju haft lov nu sen onsdags nu till måndag i morgon så skönt igentligen. Sen har man sov morgon på tisdag. Vi har inget arbete nu i alla fall.. men är väldigt nervös vad ja kommer få för betyg i matte!!! Nu ska ja lyssna på massa musik och chekka in facebook.

Härlig sommar tillsammans med underbara vänner!
Bilder på Mig, Steffie & Evelina.










2 juni

Äntligen juni här! Har inte bloggat mer sist sen ja var hos debbie. Har faktiskt inte orkat tyvärr.
Igår kom man till Blacka för att träffa närmaste o käraste vännen. Vi somnade rätt så sent igår.. De var hur trevligt som helst igår. Vi var rätt så öppna när vi pratade om allt möjligt. Just nu sitter Evelina och lockar håret. Och ja är redan klar fixad. Vi ska träffa dom käraste idag och ha allmänt trevligt! Dessutom är vi lediga, känns super! Vi hörs!