Onsdag taggad!

Sitter i skolan, precis haft en liten rast. Slutar vid tre tiden i think. Åker ut med Emelie idag till Östra ryd. Ska träna Illar en och en halv timme.  Hoppning då förstårs. Är hur taggad som helst inför tävlingen! Ska bli skit kul o tävla tillsammans med Emelie. Hur som helst har jag annat för mig. Håller på med ett arbete. Loggar kanske in senare ikväll och skriver hur de gick. Kram!
Bild på mig i voltige på ett sommar dagridläger.



- Dålig bloggtid.

Ursäkta för ett dåligt bloggande. Har verkligen haft fullt upp den här veckan!
Har ridit, o ridit o ridit så mycket att ja kommit hem så sent varje dag känns de som. Jag är i alla fall hur glad som helst nu, för jag ska nämligen Hopptävla med Illar på söndag i Lilla hageby. Ska blir otroligt roligt. Men är sjukt spänd eftersom ja bara har tävlat med hoppning inom ridskola och så. Är dessutom nervös redan nu. Så i morgon ska jag faktiskt ut och hopp träna honom och jobba som satan. Måste också rida på torsdag. Sen lördag och tvätta honom som bara den. Han har ju väldigt tjock päls kan man ju säga..
Inte bara det. Vi hade studie dag igår så vå red jag och Emelie. (hon ska då också tävla med mig på söndag)
Har redan fixat en fotograf som ska fotografera mig! :) Annars under veckan blir de vanlig skoldag och vila ut som bara den. Hoppas ni haft en roligt helg föresten? Dock, så har ju jag haft det. Vädligt trevligt.
Så ni vet bloggar ja inte så mycket i veckan Pga fullt som är på gång just nu. Kram hejs!
Bild på från i söndags när vi var på hästkliniken med NB gruppen, skit kul!
Svergies bästa dressyr och hopp ryttare på Maria och Pelle!




Eftermiddag. Eller ? :)

Kom hem för en stund sen. Känner mig utsliten alltså. Men i morgon blir de enu värre, jobbar hela dagen. Från åtta till fyra i Hageby stallet med + ridning. Very good i think.
Ridningen idag gick faktiskt kanon. förutom lite förhinder, med att hästen (Norbert) kastade av mig nästan. Ramlade dock inte av. Är lite svår för de, att ramla av. Hemskt.. Fick sjukts av tobbe och emelie hemåt. Snällt av dom!  Ska snart käka "kvällsmiddag". Ska bli gott.. är ju faktiskt lite hungrig. sen ska jag bara chilla och ta de lugnt här hemma med familjen. Lägger mig tidigt idag så ja kommer upp i morgon dessutom.
Bloggar inte mera today. Kanske åker ut till Linköping i morgon hos Emelies mammas pojkvän och sover där. Om de inte blir av händer det annat. Ha en bra helg nu bloggläsare/bloggare!
Kram!
Valde en fin bild, tagen av mig själv dåra! hihi!



- morning

Vakna nyss vid halv sju tiden. Super trött. Jag lovar er, gick o la mig faktisk klockan nio igår. Så att ja orkar med riddagen idag. Samma gäller väl i morgon eftersom ja jobbar hela dagen. Ska snart käka lite frukost och stätta på mig ridkläder och sedan resten av tiden ska ja ägna åt att ta det lugnt. Igår i skolan på morgonen åkte vi till City cross för att pröva västar och skor. Som är nu fixat och klart! super!
Vi ska faktisk rida ut idag tror jag beroende på vad de blir för väder också förstås. Efter skolan blir de hem direkt och ta en dusch! Sen vet jag inte. Har inte kommit så långt. Nu ska ja förtsätta min morgon. Hejs!
Detta är då Camelia, hästen som är Emelies. Har både hoppat och ridit vanligt med henne. (Alltså jag själv)



Du är en, du är min bästavän




- Måndag !

En helt vanlig måndag. En otrolig bra helg har gått förbi. varit och hoppad och lite sånt utanför sörping. Gått bra tills ja bytte häst med Emmes.. shit. Något nytt för mig var de i alla fall! Åhoo!
Umgåst med massa folk och kollat film tillsammans med Emelie. Käkat Mc hela helgen känns de som.. känner att ja kommer gå upp i vikt om ja fortsätter äter där HAHA, men de är ju så gott! heh.
Torsdag åker vi ut till City Cross och köper stallskor och väst med NB. De blir Nice! Nu ska ju dunka lite vidare med mina underbara låtar.
Har dessuton ägnat en del tíd att gosa med Emmes hundar som är sååå söta och så coola! Jag gillar dom, och min nya fru. Puss på dej tjejen!
Bilder från Hoppningen.




Lyssna låten, hon är sjukt jävla bäst. Rösten gör mig rysningar!!




Great day!

Snacka om vilken skit bra dag de har varit. Ingen skola idag, utan bara ridit i stallet today! De har gått otroligt bra. Red en pigg ponny som är hur trevlig som helst. Namnet Pralin då.
Innan tio i morse då vi börja mötte ja Emelie i söder tull inne i stan. Så vi åkte tillsammans till stallet. super!
I morgon får jag tyvärr ingen sovmorgon eftersom jag åker ut till Styrsdag med bästa olivia och mig själv. Första dagen på komfimation träffen med alla komfimander. Lite nervöst men de kommer säkert gå super. Så ska gå ner utanför mig ut till parkeringen där Éva ledaren hämtar mig. Komfimationen håller på mellan tio till två. Så efter de kommer tobbe och emme och hämtar mig. Så ska vi åka ut utanför Söderköping och rida hos Emelies häst. Fast jag rider en egen förstås. Får se om jag kanske sover hos henne i morgon.
Kom nyss hem i alla fall för någon stund sen och tog en dusch så ja har de klart. Skönt var de som sakt. Sen är man taggad inför i morgon. Nu ska jag köka, morsan ropade precis och datorn håller på att dö. Orkar inte hämta laddaren. nu ska jag äta god mat! Ha de bra hörni. Puss hejs!

Bild tagen av erika från min mobil. Jag och Pralle ;d ser lite konstig ut, men what ever,




Njut.




Toppen!

I morgon är de dags ut på en del äventyr. Yey! Varit hemma helda dagen. Skönt tycker jag. Försökt städa mitt rum som ser ut som helvete. Men fixade lite i alla fall..
Ska vara vid skolan vid halv tio tiden som sakt. Sen ska vi gå typ 1 mil. Jo tjena att ja kommer orka de. Orkar ju knappt gå någonstans annars.. ett försök skadar nog inget. Har inte packat de jag ska ha med mig. Men sovsäck lånar jag av  en klasskompis hehe. De blir bra! slipper ja bära den.. får hoppas verkligen att de blir super bra väder i morgon. Vi ska ju typ åka linbana över vatten och grejer. Så de blir en del äventyr!
Vi sover över till Torsdag. Sen i helgen ska jag vara leda över en grupp komfimander. Ska bli skita kul! eftersom dom kommer få bästa ledaren, sen åker vi ju ut på läger och så massa mer! De blir ett nöje!
Kommer ladda mobilen innan ja lägger mig så jag kan ta massa skojiga foton i morgon.
Nu ska jag fortsätta dunka lite musik. Ha en bra dag i morgon hörni, hejs!
Läste på text tv i dag förut om Katia stormen, tänk så blir de typ värsta stormen så allt bara går sönder helt till slut.. nej.. fy säger ja bara. Den tanken gör mig bara mer rädd haha.

Hållde på att blåsa bort från attrium idag när jag var på väg hem. Blir de enu mer storm tror ni?
Katia åker vidare i natt till Norrland.

Bild när jag rider ute på fält (stor gräsmatta) utanför söderköping hos Emelies stall där hon har sin häst Kamelia.




Du är en som en ny medlem i min familj.

Lyssna på låten Min Emme och läs! Allt som finns boksavligen är så sant..


ååh, gumman så söt som socker! vad vore jag utan en sån häftig tjej som dig? Glädjen att vara med dig är som att fälla tårar. Vår vänskap kommer inte ta slut istället blir  våran vänskap förbli till evigheter. Ja hoppas den håller så länge tills vi båda sluta andas. Du är mig värd hela världen. Jag kan göra vad som helst för dig. känn att du har ett stöd här i mig. För det ska du veta - jag tänker på dig för varje dag som går ut! Du måste förstå att du är något speciellt. En ängel! Du kommer alltid o stå mig så jävla nära. Jag tänker på dig för allt för ofta för varje natt och dag som går. Du måste veta att du är otroligt underbar. Alltså kan man ha en bättre vän som dig? de tror ja fan inte, för du betyder så himla mycket för mig. Du lyssnar så duktig på mig för varje bokstav i mening vi pratar. En tjej som kan lyssna att förstå så jävla svåra situationer är sjukt. Att spendera en hel del tid med dej är så jävla sjukt. För varje natt jag blundar till och somnar finns du även i mina drömmar.
Jag älskar dig lika mycket som jag älskar min mamma! Du är som min syster, en bästavän som förstår sig på allt.
Igentligen.. vad vore den tanken utan dig? De skulle bli helt knas. För mig har du varit en stor underbar, fin överaskning. Den här vandringen är början på något nytt. Något nytt som är stort.
ASSO FATTA BARA HUR MYCKET DU BETYDER FÖR MIG! Har du ens tänkt på en grej, så här långt har vi inte ens börjat bråka om något. De är så jävla sjukt bra, för både dig och mig. Saker vi talar om och saker vi gör stannar hos oss. Något roligt som alltid händer mellan oss blir till bra minnen till slut. Du ska veta så här som ja skriver brukar jag inte skriva till någon annan. Speciellt inte i min blogg! Jag saknar dig redan min blomma! Vi går i samma klass, går i samma fotsteg! Jag älskar dig högst till jorden. Om vi skulle bli så osams och tappa bort varandra från vänskapen skulle jag endå finnas för dig, o älska dig för livet vi lever i! Du är underbara gumman, bara inse ett fakta där! Vad mer kan jag beskriva om en sån snygg tjej som dig! Fan vad ja älskar dig tjejen..
Får ju F*cking tårar..

Du är min hero Emelie gustavsson Klang! Mitt hjärta finns i dig som du finns hos mig, Älskar dig min underbara ängel.




- Hem ljuva hem.

Kom nyss in för en stund sen, känner mig lite hungrig också. Innan ja åkte hem idag fick jag skjuts hem. Då mötte jag Emme! gud, saknat henne enormt! nu är hon tillbaks i alla fall. Skönt de.
Jag är jätte trött ska bli skönt att man har sov morgon i morgon. Tog precis en skön varm dusch!
Sköönt! Nu ska faktiskt facebooka lite! Hejs!




Ny header

klicka för att se
bilderna är från weheartit.com



- Hemma hos Frida!

Sovde hos frida i natt. Jobbade igår från åtta till fyra i hageby stallet och red. De gick skit bra. Men de blev en jobbig dag. Ont i hela kroppen nu idag men de går över. stannar hos frida en natt till sen snart är de skola igen.
bloggar inte mer idag kanske senare på kvällen. Hennes mamma går ut ikväll med kompisar så vi ska nog antingen till HH eller till  stan en stund och träffa kompisar. Vi får se. Bara ta de lugnt som sakt eftersom jag är jätte trött. Vi sov till ett idag. tror ja. Nyss åt vi god mat som frida tilllagade. Mums var de!
I morgon kommer min syster emelie hem! ska bli kul, får se om hon vill ses eller något. Så skönt att i veckan blir de inget stall eftersom vi ska tälta med alla ettor i real. Perfekt! nu ska jag fixa mig! Hejs!



du får mig på glatt humör!

Hej på er! I onsdags i förregår var jag med Emelie hela dagen. Vi var först i skolan och gjorde arbeten. Gick hur bra som helst. Efter skolan stack jag och Emme hem till henne för att byta om till ridkläder hur snabbt som möjligt. Sedan sticka ut till stallet som ligger hur långt ifrån henne som helst. Men de var  inga problem! vi fick ju åka bil med hennes mamma mari! så snällt av henne! Vi var tre idag som red, alltså ingen lektion med ridlärare utan vi red ut själva i skogen. Hade en underbar tjock (väldigt tjock) gammal fjording på 24 år. Som heter Illar. ´Hur snäll gammal gubbe som helst. Vi hade de super kul i alla fall. Har ju lite ont i rumpan nu då eftersom han hade sån jäkla hård sadel! Vi red idag med real, och vi var bara tre idag på lektionen haha.. de gick ju så där för mig idag. Hästen jag hade (norbert) var dum  mot mig. Så jag vart på dåligt humör efter ridningen.. de gick över.
Min Emelie¨åker till Stockholm över helgen. Kommer sakna verkligen! Träffar ju henne på måndag igen. Så jag kommer ha min APL plats i hageby stallet själv i morgon.. tråkigt. Just de! kom ju på att vi alla ettor på real kommer ha camping nästa vecka på Onsdag! haha vi får väl se hur de går. Bilder kommer så klart komma fram! Ha en bra kväll nu framöver. Nu ska jag göra annat. Hejs!

Bild på Illar! ( han ser inte så tjock ut där men.. tro mig han är tjock!)



Ridkläder är ju alltid bra att rida i! haha!



a beautiful day.

Idag har de varit en jätte fin dag! Fint väder o väldigt varmt, skönt! Vi hade ju skola som vanligt. Som nästan alla går i. Jag sovde i södeköping igår till idag hos Emelie de var jätte kul i början men sen hände de en fruktansvärd sak. Och jag finns för dig Emme oavsätt vad som händer! Hur som helst somnade vi så sent. Eller ja somnade vid tolv och och hon var vaken ett tag. Vaknade klockan sex i morse.. och de gick väldigt segt kan jag säga. Försökte väcka snuttan, haha men de gick inte så bra som sakt. Vi kom i alla fall tid till första  lektionen. De som är lyxigt med våran skola är ju att vi äter vart vi vill på resturanger i stan (bland annat) osv. Utan att betala själva. Vi har då, matkort. Vi slutade vid två idag. Tidigare än i vanliga fall som vi annars brukar sluta vid tre tiden. Så jag och Emelie gick hem till Cissi i hageby och hade lite tjejsnack och sedan bjöd hon på kaffe. Innan fem tiden gick ja hem. Inte så långt ifrån. Gick hem tog de lungt kollade till för kläder ja ska ha i morgon. Och fixa en kopp kaffe och satt mig framför tvn! jätte mysigt! Har tagit lite medeciner o sånt också.. är ju så förskyld att ja knappt kan prata ibland ska försöka prata så lite som möjligt så ja inte tappar rösten hehe. 
I morgon ska jag påminna mig själv att ja inte får komma försent. Kram hej!

Dagens Outfit



Hur lördagen har gått till.

Min helg har varit hur rolig och trevlig som helst. De mest jobbiga var i början när ja och emme skulle till stallet hos hennes häst. För hästarna var lite knasiga, Men de funkade trots´allt. Jag red då en häst som heter Woss som var hur mager som helst, kändes ju knappt som om man satt på en häst. Vi turades om så jag fick rida hennes häst också. De gick ganska bra endå. Efter några timmar där uppe i stallet var vi trötta, hungriga och helt slut. Vi fick skjuts hem till sörping av hennes "kille" Tobbe. De va snällt! När vi kom hem till henne umgåste vi med hennes fosterfamilj de var jätte trevligt. Dessutom hade vi kräftskiva, mums!
Resten av den dagen har varit jätte rolig! Tack för en fin helg stumpan.
Idag tog ja och emme en glass i stan. De var ju hur varmt som helst idag.. Sedan köpte vi cola. Hehe.
Våran drog kan man väl säga. I morgon har vi sov morgon till klockan tio. Skönt!
Vi tog ju massa snygga bilder också förut tyvärr kan ja inte lägga upp dom för tillfället.
Chekkade idol förut! Men hörni, sov gott nu! för de ska jag göra!








Tack för en allmänt trevlig dag!

Ingen APL plats för mig och Emme (Emelie)  tyvärr, de hörde aldrig av sig vilket va synd. Så jag och hon åkte till skolan för att prata med våran lärare Cathrine så vi tog våra datorer och gjorde någon ordlista som vi sedan skickade in till henne. Efter skolan drog vi ner till stan, där de började regna. Efter en  stund gick vi runt lite i stan och kollade kläder och sådant. Vi hade rätt så kul där i våra världar. Vi tog sedan en mini glass o kaffe under tiden.
i morgon bloggar ja inte senare på dagen för att då är ja i södeköping hos Emme. Vi ska sedan till hennes stall o rida ut. De ska bli hur roligt som helst. Sedan får vi se vad som hände.
Tack gumman för en otrolig bra dag! Du gör mig på glatt humör!
Kram o hej!

En bild vi tog i skolan på rasten.