En helt vanlig söndag ♥

Försökt att sova länge idag fast det gick inte så bra. Lite utav dagen har jag och min kompis sett på One tree hill.
Serien är faktiskt bra för er som inte har sett den. Får se om man orkar gå upp i morgon bitti..
Så himla skönt att man slipper den jobbiga skolan nu i alla fall. ;)
Vad jag har valt till gymnasiet som första val är Hagagymnasiet -inrikting ledarskap (socialt arbete).
Hoppas ni som har haft sportlov denna veckan har haft roligt! Man kan ju säga att jag dock inte har haft något sporlov :p eftersom jag har varit på lovskolan. Men det har funkat väldigt bra tycker jag.
Senare under kvällen ska jag mysa framför tvn och chekka in big brother vem som åker uuut. Haha! Sen blir de nog att ta en varm dusch! Vi hörs!
 
 Dagens outfit

 




- Film ♥

Just nu ska jag stänga av datorn och kolla på film med mamma. I morgon bloggar jag nog inte eftersom ja kommer vara lite upptagen. Ska träffa Jenny i stan där ja kommer köpa avfärnings färg plus en färg. Fundera på rött brunt. Skitsnyggt! den fägen är rätt så inne nu. Ha en bra lördagskväll, ska gå vidare med lite godis och läsk!




äntligen! ♥

Nu så tänkte jag att ni får veta vad jag gjorde igår. Först va jag på stan ungefär tre timmar.. hm de var ganska svårt att hitta vad man vill ha! Hur som helst köpte jag mina boots/kängor som jag ville hasom kosta igentligen 500kr men de var tydligen rea alltså 300kr från din sko. Sen köpte jag bland annat massa kläder. :)
träffade senare på dagen Evelina och  några i stan på kvällen då vi umgåste bara ett litet tag. Sen skulle dom sticka så jag och jenny bestämde att vi skulle ses där vi också var med Blossom och Jennys syster!
Ska åka ner till stan och träffa dom idag med vad jag vet om jag inte har fel.. Skolan börjar på måndag då gäller det bara att plugga på! Ha de bra vi hörs!

 Har en bild på skorna som jag köpte.
Bilderna på kläderna kommer förmodligen senare
eftersom jag ej har tagit några bilder änu.




24e februari 2011 ♥

I morgon får jag äntligen sova ut lite.. :) Har ej hänt så mycket idag förutom att jag hade lov skola och träffa sedan min kompis! I morgon kommer några från min halv-släkt eller hur man ska kalla det och firar mig! Fick en jätte fin klocka förästen utav min bonusfarmor! Ska sova hos min bästa vännen i morgon ute i skärblacka! :D
Innan det ska jag gå runt på stan och se i fall jag hittar mina skor som jag vill ha! Kan hända att jag inte hinner blogga nu på ett litet tag, men de kanske blir ändringar. Under kvällen blir det att mysa framör tv med mamsen och kolla på big brother ;)! Ha de bra!

 Dagens




Hm.. ♥

Ingen sång för mig idag! Jag ska träffa min bonus farmor idag klockan halv fyra nån gång sen ska vi fika och sånt där..  På Fredag firar släkten med mig min födelsedag sen ska jag eller innan ska jag till stan på morgonen tror jag och shoppa! Lov-skolan för mig idag var ur tråkigt. Så jag va typ utråkad i tre timmar nästan, men fick mycket gjort i arbetet! ;)
Hur som helst har jag just nu.. lite annat och göra! Vi hörs!

Love my rings 

 




BIG BROTHER TIME !♥



 Nu ska jag se big brother!




Jag vill haaaa sommar!! ♥

Har hur ont som helst i mina tänder.. uch! var hos tandläkaren idag så jag slapp ju gå till skolan idag hehe ;)
Så nu är jag väldigt öm! (har ju tandställning då..ni som inte vet) Själv så har jag inte gjort så mycket idag sen tandläkaren i morse. Har mest Varit hemma och kollad på matten.. :P Nu eller snart, ska man sitta och kolla på Big brother!! I morgon blir jag för upptagen med bloggen eftersom jag har kören framför mig och mina sånglektioner. På fredag eller helgen ska jag eller förmodligen träffa Evelina min bästa vän. Eftersom vi har sjukt roligt tillsammans. Så ja hoppas på att jag ska träffa henne då.. men guud vad jag är trött på de här vädret. Så kallt hela tiden, och snön kan aldrig ta slut! Jag vill ha sommar och sol, bad och slippa bära på sig värsta jackan!! Eller vad säger ni? Just ja, glömde säga min syster kom hem idag från kryssningen! Fick ett sött nagelack av henne, som var lila! gulligt va? Sen hade hon ju förstås köpt en massa godis. På tal om det så ska jag faktiskt logga in på facebook som ja har glömt bort nu ett tag.. hehe.

 En bild på mig och Evelina, ganska lika va? :)

Evelina & jag
Saknar dig min bebis!




U smile ♥

Lov-skolan börja det idag. Sjukt skönt att man har slutat! Fast de är ju några dagar till man ska gå dit..
Sen fick man gratis från cafeterian! ;) haha! Kollade på Premier utav Big brotherigår kväll! Sjukt roligt är det att kolla på det, Skulle ha varit med i modell tävling där man kan bli fotograferad fast jag tänkte inte mer så långt på det.. Jag skippar det nog. :P  I morgon ska jag till Tandläkaren .. uch det gillar man inte!
vad ska ni göra på sporlovet? Berätta! :)

Dagens Look





have been busy♥

Har inte haft tid nu i några dagar, därför ja inte har bloggat. Nu i veckan känns de som de är fullt upp.
I morgon (måndag) ska jag ha lov skola och träffa en kompis. Tisdag ska släkt komma och fira  mig (min födelsedag) Och så har ja tandläkaren! :( Torsdag ska jag kanske träffa Jenny. På fredagen då ska jag shoppa eftersom ja får pengar. Måste köpa ett par skor och sen ska jag köpa tre par jeans.. :p
Så jag kommer ha rätt så fullt upp under veckan.. Dessútom så har ja ju lovskolan förstås men det är endå bara i två timmar tror jag. Igår var jag på min mammas jobb, haha de var kul! vi hade i alla fall rätt så kul, så vi åt och sen kollade jag hur hon jobbade.
De var det! :D
Vi ses!




Nu är de slut på veckan ♥

Fredag, en helt vanlig fredag! Idag händer det ingenting förutom att jag ska lämna Min lillebror till hans farmor och träffa en kompis senare! Efter han har slutat dagis då förstås. Har gjort mig i ordning precis. Ska fortsätta lite med städning i mitt rum nu! Kommer blogga lite senare tror jag, så vi hörs! ;)

dagens Outfit

+ mina converse




Myskväll ♥

Nu när de börjar bli fram till kvällen blir de myskväll med mammsen  antagligen. Sitter just nu och kollar på American Idol på nya kanalen tv11 haha :P men de är faktiskt bra och kul ibland! Min syster Emilia åker på kryssning med våran kusin med hennes gudmor. Dock kommer jag inte att  följa med eftersom dom erbjöd Emilia. Hon åker då på söndag. Därimot om i sommar kommer jag kanske åka till Frankrike med kompisarna i ungdomsgruppen som jag går i, de som är kul och bra med det är ju att vi åker runt på olika massa utflykter vart som helst oftast. Så de ska ju bli spännande eftersom jag inte har varit där förut. Plus så måste ja hitta ett sommar jobb.. ååhh.. så jobbigt! Är inte de svårt igentligen?! Behöver verkligen hjälp med det!! :(




Försöker!!♥

hej på er, försöker verkligen att blogga så mycket som jag kan. Har haft fullt upp med allt galet plugg o sånt. Sportlov nu, snart i alla fall. Vilket jag tycker är väldigt skööönt! Har pedagogisk eftermiddag idag så vi slutade tidigare och i morgon har vi studiodag yeyy! :D Hinner inte skriva så mycket idag.. Vad ska ni göra på sportlovet då? :) själv så har jag lov skola att gå på -.- i matte och engelska! :(
Jag sa förut att jag inte skulle blogga mera men ja tror nog att jag kom över det och ska nog fortsätta eftersom de flesta vill det.

Dagens Looki






Varför rubrik ? ♥

jag vet inte om jag orkar med bloggen mer, inte här i alla fall! Som sakt, ja bryr mig inte hur många läsare jag har eller hur många som följer min blogg. Vad är de för mening med det igentligen`?
Jag tycker min blogg är fruktansvärd ful och är inte nöjd!
Förmodligen kommer ja inte blogga här och kanske börja igen på min gamla. Det vet jag inte eftersom där är de mycket lättare att göra om!!  Jag vet inte längre heller. :(



Glad alla ♥ dag

Brrr.. så kallt de är ute! vaknade vid sju tiden i morse och gjorde mig i ording inför skoltiden. Där hade vi ju lektioner som vanligt. :D Jag tänkte höra mer er, bloggläsare vad ni vill vad jag ska skriva om? är lite nyfiken! :)
Hur har eran dag varit?bra? berätta!!
Själv har min dag varit bra! Fötuom att jag har haft lite huve värk ett tag. Tänker inte lägga upp någon bild idag i alla fall.
Ska äta nu! vi hörs! :D




kan inte vintern ta slut nu? ♥

Hejsan mina kära, Jag vaknade tidigt idag. Jag är jätte trött måste ja säga, filmen vi såg igår 'ja o mamma' var rätt så sjuuk läskig så att ja visste inte om ja kunde somna igår hihi! Skolan börjar i morgon.. vilket jag tycker är tråkigt! Fast snart är de sportlov, ni längtar väl? Jag har varit med min kompis idag ( hon vill ej att ja ska nämna hennes namn i min blogg tyvärr) Jag har tagit några 'fina' bilder som ni får se. Hur har eran dagvarit? :)
En sak ja tycker är att vintern borde ta slut snart :/ Jag tycker de är väldigt kallt nu för tiden!
De gäller att ta på sig varma kläder!
Just ja, tänkte också säga eftersom ja har precis fyllt 16 så ska jag eller har tänkt påd et i alla fall, söka till idol 2011. Eftersom en del av mig är att jag älskar att sjunga, jag går ju i kör.
Och många säger att jag är rätt bra på det :D. Jag menar inget med att skryta precis.
vet ni när man kan söka in till idol igentligen? själv har jag väl ingen koll.
Fast de kanske händer att de blir av nästa år! Måste ju träna in en låt som jag måste kunna utan till också..

The Winter




Äntligen hemma ♥

Nu är jag hemma i alla fall. Matchen började väl runt ett och hållde på ungefär 92 minuter exakt :)
Jag hade skit kul som sakt! Jag var där med mina kompisar Emelie, Jenny och Emelies syster Jennifer! Tack för ett fint sällskap. För de mesta satt vi på olika håll. Nu ska jag inte prata så mycket mer om fotbollen, Vi drog hem direkt efter så mina kompisar drog hem te sig och jag hem till mig. Kom hem runt fyra och käkade mat. Bloggade inte tidigare eftersom jag frös ihjäl om mina fötter fast de kanske inte har med bloggen att göra.. men skitsamma, jag ska i alla fall inte kolla på melodifestivalen för att den suger! Ska sitta vid datorn nu och mysa med godis och min musik! Senare på kvällen ska jag och mammsen kolla på skräckfilm (som vi oftast gör) hihi.
p.s min mobil är död, så tyvärr får ni inga bilder på matchen! d.s
 I morgon (söndag) får vi se vad som händer! Ha de bra puss.
'' jag tänkte också att ni kunde få se min lillsyster Wilma & min nya kusin Jack! ''

  Låt tips!!!
* Shontelle-kiss u up
*Shontelle-impossibel
*Bruno mars
*JLS-one
Shot
*Chipmunk feat. Talay Riley-look for me
*Lemar – The Way Love Goes

Lillsyster Wilma & Kusinen Jack på bild!




Fotboll her we come!♥

Snart drar jag och Emelie till fotbollsmatch. Blir attt bara göra sig lite i ordning innan, bilder kommer senare på dagen! Kommer blogga lite mer då.
Vi ska kolla på fotboll och dom som spelar är ju Ifk och bage! Hejhå!

♥ 




New in!!♥

Köpte nya byxor häromdagen, ni kanske vill veta vilka?
Vilket fall vad jag tycker så tycker jag att dom är skit snygga!
 Jeans - Från Cubus från 299kr
(300)
Ringen - Från Glitter 129kr
(fick i födelsedagspresent av min vän)

New in !




The weekend its over♥

Äntligen helg! äntligen slutat! Bloggade inte på min födelsedag eftersom ja fylde år, 16 år är man nu! Känns ingen skillnad, tänker bara att en siffra har kommit uppåt. Firade med min familj igår, vad jag fick var ju massa kort från släkten, pengar och kläder. Har köpt ett par jätte snygga jeans från cubus också från 299kr! Jag fick ett jätte fint silver halsband av Emelie jätte snällt, tack! Vi ska fira mig igen med hela släkten på sportlovet på måndagen tror jag. Då kommer jag antagligen får mer presenter. De va ingen kör i onsdags som jag förväntade mig att de skulle vara fast nej. Jag ska sova över hos Emelie idag. Vi bestämde det i veckan, och vi kommer förmodligen att hitta på något skoj!
Skulle kanske följ med Emelie och några på fotboll match i morgon, vi får se hur vi gör med det!
Jag har inte så mycket att skriva om min fritid just nu  eftersom jag har lagt över de mesta som plugg i min fritid.
 
 Dagens Look

 




somtimes ♥

Har rast, sitter i skolan nu och väntar tills jag ska börja min svenska/engelska lektion. Har inte hunnit blogga sen helgen eftersom igår satt jag och pluggade ihjäl mig faktiskt, fast sen hjälpte min mamma till lite gran hihi.
I morgon kommer jag förmodligen inte att blogga eftersom jag har kör som ja inte vill missa, sen är de ju min födelsedag också så ni vet om det!
 När ja kommer hem vid tre tiden måste jag städa mitt rum!
Liksom har kläder överallt i rummet haha, så slipper mamma tjata på mig om att göra det nån annan gång. Lika bra att få de gjort!*
Nu tänker ja fortsätta skriva lite, vi hade idrott idag sista lektionen haha, vi dansade någon jätte konstig dans, såg mer ut som yoga eller något, man skulle i alla fall sjunga och klappa händerna samtidigt. jätte konstigt vad ja tyckte i alla fall, kändes som om vi bettede oss som apor!
Hur som helst var det bara de jag ville säga,

Dagens Outfit
(idrotten)





spa/Hårprodukter♥

Har inte tid att skriva så mycket idag tyvärr! Har Haft lite Ansiktbehandling idag och fixat mitt nagelack. Tycks?
Här kommer bilder på de i alla fall + mina hårinpackningar till och efter Duschen!
 
 ♥




Ta vara på tiden ! ♥

Jag verkar frisk nu! yees! Jag har inte orkat mera än att sova nu för tiden. Men de ska jag ändra på! Klockan sex har deras konsert börjat som jag ej kunde gå på med min hosta! Har suttit nu och kollat på lite av andras bloggar. De är faktiskt lite kul ibland. För att alla pratar om allt möjligt och inte som "någon" annan. Jag tänker ta vara på min tid genom att föröka plugga lite härdan efter. Jag ska gå på lov skola nu på sportlovet - om jag inte minns fel.
Jo, så var det. Lov skola minnsan! Behöver ju det, i matte och engelska. Jätte kul! nej.
Jag ska väl kunna göra så gott jag kan i alla fall.
Föresten så ska de bli kul att höra hur min kör har haft de på sin resa, (på min födelsedag).
hihi, för all del vet jag inte vad jag ska skriva om. Eftersom min helg verkar rätt så ointressant. 
Jag har lyssnat på jätte bra musik som min mamma lyssnar på faktiskt! 
För min del så har hon bra musiksmak!
(en ny låt, faktiskt.) Jessie J – Price Tag - sök i spotify!

Här kommer en gullig bild på mig och min kära lillebror William!




bad update ! ♥

Hej på er! Gick till skolan idag eftersom vi hade endå bara två lektioner.. hållde på att svimma första lektionen. Mådde typ as illa. Ingen stockholm för mig idag i alla fall! Jätte synd tycker jag. Under helgen har jag inte något speciellt framför mig förutom att jag måste bli friiisk!!Snart fyller lilla jag 16 år! På onsdag i veckan nu som kommer hihi! Har inget annat för mig att skriiiiva faktiskt, vi hörs!




I have been sick! ♥

Äntligen  känner man sig friskare! Förlåt efter väldig dålig upptadering just nu.. känner mig rätt usel på de här.
Jag har varit väldigt sjuk.. kan man säga. Haft 39/38  graders feber (inte så jätte illa) Har världens hosta. Var sjuk sen Tisdags faktiskt så har stannat hemma från skolan nu i några dagar. Blir ingen Stockholm resa för mig inte! Är jätte besviken faktiskt.. Kan ju inte åka med den hostan jag har inte.
Hur som helst har jag fått sovit uuuuuuuuuut hela dagarna! Så himla skönt!
Lika bra att ja går till skolan i morgon i alla fall eftersom jag har endå bara två lektioner ;)
Har inte så mycket att skriva för min del. Godnatt allisammans!