Moooot debbie!

Hej! Slutade skolan tolv, chill!  Nu ska jag faktiskt ner till djäkne hos mwansa! Bloggar säkert senare i kväll!
vi hörs!




I'm Back!

Skolan slutade tidigt idag! sköööönt, vi slapp idrotten just därför. Vi fick reda på muntliga i nationella i engelska. Fick G så det var inga problem! Har varit hemma känner att ja behöver det. Har pluggat "hela dagen" kan man säga. Tränat inför No dessutom och lite engelska. Klar är man i alla fall. Lite ointressant men men. Har lyssnat på massa musik och facebookat lite + chekkat in bloggar. 

Sommarn äntligggeeen här, gud så skönt! Snart grönalund sen samma vecka åker man till Liseberg, lyyx!

We all have memories!






- Pause.. ? Tveksamt!

Har faktiskt tänkt på att ta en liten väldans kort pause tänkte jag. Så ni som kollar på min blogg vet de i för väg. I alla fall den här veckan blir de så, ja kommer ut på bloggen i helgen definitivt! Bilder kommer förmodligen komma på söndagaen från musikfesten. Ska tillbringa helgen med Mwansa dessutom! Trevligt, trevligt!:)
Nu i veckan ska ja plugga repetion på en del arbeten, yes! Inte så roligt precis. Bättre en ig i betygen i alla fall! Ha de bra nu i veckan, seya!




- Vi lever!

Vi lever än så länge! tjohooo! :D Har umgåst med mwnasa hela dagen jätte kul faktiskt. Vi var på stan förut och fixade naglarna! Super blev de! :) Vi har ätit lite maat delsvis idag. Tack för en underbar dag!
Nu blir resten av kvällen att ta de lungt hemma! Och sova, lite godis blir de säkert också! Ha de bra!
vackert!



- Morgon!

God morgon på er solstrålar! Jorden skulle väl gå under idag eller? ;) hmm tveksamt. Ni kanske "hört rykterna från gubben"? Finns att kolla på expressen på datorn i alla fall. Det sägs att jorden ska gå under klockan sju på kvällen idag. Inte något jag tror på i alla dall. Jag har i alla fall sovit över hos Debbie. Vi va uppe rätt så sent igår. Vi hade hur skojs som helst. NU har vi gjort ordning oss för vi ska träffa två andra tjej kompisar. Sen drar vi nog till stan ett tag. Vi får se vad som händer senare! Puss!

Dagens Looki!






- Hos Debbie (Mwansa)

Skolan slutade tidigt idag. Chill! Drog te hageby efter skolan för att shoppa lite. Kom ut därifrån med en tuptop och ett linne från hm. Skit snyggt. Behövde det. Sover över hos Debbie idag vi käkade lite på mc och pratade massa. Nu har ja hamnat är hemma hos henne. Resten av kvällen blir att bara ta de lungt och dunka musik! Älska! Ha en bra helg, hejs!


Ja o debbie!


Tröjan Från H&M
o andra!



- väldigt sen..

Hej o hå! Är är men väääldigt sen med bloggandet. Har verkligen inte haft tid. Har hänt en hel del faktiskt. I onsdags hade i föreläsning hela dagen. Det kom en man till våran skola då som heter Mietek Grocher och han kom dit till skolan för att prata om sitt liv som Jude under andra världskriget. Han pratate om hur han klarade ut att hålla sig kvar i koncentrationsläger och hur han lyckades rymma från en gaskrammare. När han som samtidigt kunde berätta allting var helt otroligt.. speciellt hur han förlorade sina närmaste inom familjen. Jag satt kanske bara några meter ifrån honom, och man såg under visa stunder hur han försökte hålla sig från sina tårar. Man blir faktiskt rörd utav de han berättar och man tänker själv att han klarar av att berätta allt famrför massa ungdomar som verkligen klarar av att lyssna, han åker runt till olika skolar där han gör föreläsningen och berättar minnena från Förintelsen. Vilket är bra! Men för all del tyckte ja mest synd om honom! Nu än idag är han faktiskt bara 85 år gammal och bor i Västerås. Under slutet visade han också en bok som han hade skrivit som heter "jag överlevde"

Slutet av onsdags dagen (de händer oftast mest saker på onsdagar som ja kan skriva om i bloggen) gjorde jag mig i ordning för grillfest med ungdomsgruppen! Jätte trevligt var det! Vi startade med lite minigolf, som ja faktiskt inte har spelat på kanske 3 eller 4 år. Haha låter kanske lite mobbat, men de är ju inte den roligaste aktiviteten precis. Mitt lag förlorade ju dessutom! yeeey haha kanske för jag var med i det laget. Vi avslutade våran lilla vår fest med grillning. Jätte mysigt var det. Mätt blev man ju också. Tack för den kvällen tillsammans med Magdalena, Sofia, Emma, Olivia, Totte, Eva, Amanda, Emma s, Lisa, Cassie, Germund, Leine, Mwansa och Vickan! :D

Under just denna veckan kommer inget mer speciellt vad jag vet än att hända. Vad jag vet nästa vecka under helgen ska jag åka ut på en Musikfest hela dagen upp till midnatt. Då blir de att åka ut med några kompisar! Ska blir skit kul. har inte så mycket mer att skriva mer än att ja ska säga att ni får ha de bra! Ska försöka blogga lite mera! ;)

Bilder från Onsdags kvällen.

Fota av: Emma Skott


Jag och Olivia!


Thats Me!


Emma, Mwansa, jag och Amanda! P.s Dom är bäst på att sjunga i kören!!



- Genom tiderna som går så fort..

Idag tänkte ja inte skriva om vad ja har gjort, eftersom de har bara varit en vanlig skoldag. Jag tänkte mest prata om vad jag gör visa dagar då ja är upptagen. Sen jag var liten har jag alltid tyckt om att sjunga som ni kanske märkt.. eftersom ja går med i en kör? Jag flyttade ner hit till norrköping när ja var 14 alltså två år sen tror jag. Det var i alla fall under en sommar. De är sjukt ledsamt att lämna dom vännerna man känt sen man var liten. Men ja håller kontakten för fullt! Vilket ja tycker är skönt! Jag är ju döpt, så ja har dessutom komfimerat mig! Jag tyckte och tänkte om dagarna hela tiden " gud vad tråkigt de är.." men ja har inset att detta var bara en sak man kan göra en gång i livet. Man träffade otroliga underbara människor där. Åkte ut på läger, hade massa tid att umgås. Jag ångrade mig att jag hade sakt att de skulle vara ur tråkigt! Jag kan ju säga till er som inte har gjort det och kanske .. vill göra det? jag kan lova er att man ångrar sig inte!  Hur som helst jag kan ju vara helt ärligt.. att ja tyckte själv innan ja började på det så var ja en dålig person som gjorde dåliga saker. Men den personen finns inte längre. Man inser själv till slut.. att gå till kyrkan är verkligen något betydelsefullt. Jag började i alla fall i en ungdomsgrupp "som de heter" , det är en grupp där ungdomar går och är aktiv och visar att man vill det. Vi åker ut på olika saker, bland annat en massa olika roliga aktiviteter eller läger o.s.v. Det är ett av något som ja går på just nu på onsdagar direkt efter min kör. Kören som ja går i heter ungdomskören som håller tillsammans med kyrkan. Ni kanske tror att vi bara sjunger massa så kallade "oprah" sånger. Men vi sjunger allt. Jag har nu gått där i ett år. Mitt största intresse är ju att sjunga, men har aldrig vågat visat upp mig för andra om det förut.
Nu än idag står vi även på scenen runt på olika ställen.. vart vet man aldrig heller. Jag har skrivit i bloggen som var för ett tag sen om att ja skulle söka till Idol men de blev aldrig av pga att ja fick reda på tiderna som var då närmast staden för tidigt. Och ja hade aldrig hunnit öva på låten då.. nytt försök kan aldrig skada! Ni kanske tror att ja inte är en sån som går till kyrkan. Jag gör de delsvis för att de betyder något för mig och min familj. Jag gör de eftersom de är då vi har ungdomsgruppen som är vid kyrkan. Alla kan ha en gud. 

 



Tjoho!

Avslutade denna varma och härliga dag men en logom varm dusch! Nu är ju starten på april/maj solbrännan här i alla fall. Brännt mig lagomt idag. Ej så farligt. Gäller ju att smörja in sig innan man går ut! De bror ju på hur känslig huden är mot solen! Stannade över hos olivia igår kväll. Så är lite halv trött. Funderade på att lägga mig tidigare idag så ja får någon gång att sova ut. Pluggade idag i svenska (författare) är ju inte direkt riktigt klar med den då. På torsdag ska ja iväg till tandläkaren. Kommer få andra tandställningen under, över har jag ju redan tror ja ska få det i alla fall aja de märker vi. Usch detta kommer bli katastrof.. :( buhu! Just de, skulle skriva om att ja kommer inte blogga under veckan pga hinna med pugget eftersom skolbetyget sätts ju snart. Visst, kanske hinner någon gång. Det bror ju på som sakt. På söndag i alla fall nu i helgen ska ja ha uppvisning. Nu ska fixa håret klart för till i morgon! Vi ses fördmoldigen! bye!

SOL!




Nattinlägg!


Lördag: En helt vanlig lördag har de varit idag. Fint väder hittils. Vaknade runt tio tiden någon gång. Somna rätt så sent i går dessutom. Sover ute på landet hos min kära vän Magdalena. Vi har inte gjort så mycket mer än att hon slutade sin komfa (hon är då ledare över en komfagrupp) så vi drog hem till mig så jag kunde packa lite sovsaker. Vi gick faktiskt en bra bit sen hem till henne.. hm kanske 1mil eller 7km? Har ingen bra koll på sånt men. Kände mig rätt så duktig faktiskt. Inget gnäll fick hon hör från mig i alla fall haha!;) Vi pratade hur mycket som helst om allt möjligt. Otroligt snabbt kändes det som när man kom fram. Vi åt lite mat hemma oss henne när vi väl hade kommit fram ut till styrstad. Det var gott att få mat i sig när man var hungrig! Vi har mest umgåst och chillat  under resten av dagen. Vi hoppade lite på studsmattan som hon har ute på gården. Ni kanske tror att jag gör de rätt så ofta. Fast igentligen inte! Det är bara roligt. Man tröttnar ju efter ett tag, men så är de!:) Nu har magda somnat så jag ska också försöka somna till lite musik från min mp3. Gillar att lyssna på musik så ja somnar. De är rätt så avslappnande. Vi får se vad vi gör när vi vaknar. Kanske bloggar om jag har tid. Jag har börjat tycka att tiden går så fort!! Otroligt fort vad tiden går igentligen.. Liksom de snart skolavslutning och jag längtar verkligen till den. Speciellt när jag snart ska åka till Göteborg! Inte bara på tal om det, så ska ja faktiskt lägga mig ner till sängs! Godnatt, ha en bra dag! ( eftersom ja skriver nu på en ny dag söndag alltså). Bye!!




- känner mig ovanligt duktig!

Pluggade en hel del efter skolan idag känner mig faktiskt ovanligt duktig idag! Vi hade ett arbete om konstnär man skulle skriva om. Det är i alla fall klart nu till inlämning. Denna dag har varit hur lugn och skön som helst. Fint väder dessutom! Fick ju reda på nationella i no idag.. gick ju dåligt kan jag ju bara säga. Slutade tolv idag fast stannade ju och pluggade lite. Kom hem lite senare idag eftersom jag jobbade. Sitter just nu och mumsar i mig lite marabo choklad! Mums!! :) resten av kvällen blir till lugn musik och sedan försöka sova ut till i morgon. Hoppas det är bra med allt annat med er! Ha en bra kväll! Så säger jag godnatt!

Foto på syskonen William & Wilma!

*Bilden tagen 02/17*




- I am Happy!

Nu var de verkligen ett tag sen som ni märkt. Har haft fullt upp med en hel del massa olika saker faktiskt. I morgon är de nationella i matte.. usch känner att ja inte kommer klara av de här! Vi får se hur det går, nervös är man i alla fall. :S Det har dessutom SNÖAT i maj?! Varför?! Det var ju för sjutton sommar under påsklovet, om ja inte har helt fel? :P I alla fall så har ja rätt så fullt upp under dom här veckorna. Har planerat en hel del. Ska på Musikfest i gärsnäs med en del folk. Som gäller 28 maj om några veckor alltså. Skol avslutningen har vi den 15 Juni! Längtar!! jag ska faktiskt till Liseberg efter den helgen som kommer under den veckan. Jag åker då med själva ungdomsgruppen över helgen. Det har varit så trist väder så vi får hålla tumarna att de blir en massa sol redan nuuuu! Nu har ja i alla fall varit på ett möte med ungdomsgruppen precis. Ska snart kolla på big brother, sedan lägga sig! Vi hörs! ;)