I skolan

Sitter i skolan långt tråkigt som bara den.. håller på med ett grupparbete om Grekland. Går bra. Vi blir snart klara.
bloggar mer seeeeen...   ska delsvis göra om designen blev urtråkad av att kolla på den ;o



Jag säger väl natti nu då!

Har käkat lite godis.. hihi måste sluta med det. Ska ta oh borsta tänderna nu faktiskt och säga godnatt snart.
See you tomorrow!



Tisdag - Kvälleeen!

Bra start på dagen, med sovmorgon! så härligt! Har bara varit i skolan idag sen har jag varit på stan med emelie. Köpte present till mamma. Hon blev super nöjd. De vart ett par örhängen. Som sakt så har släckten varit här så vi har ätit massa tårta och haft allmänt trevligt. Nu gäller de bara med lite musik, fotat lite skojs bilder med syster också! Som vanligt är de skola i morgon, bloggar mer i morgon. Inte så intressant inlägg men de är skitsamma haha, just nu i alla fall! Peace





Just nu 21:56

Hej på er igen, har precis kollat en film med mamma plus de okända. Har också fixat kläder, vad ja ska ha på mig i morgon. Jäkligt skönt med sovmorgon i morgon i alla fall. Fast killarna börjar halv ett.. suck! Har nyss nydligen kollat lite bloggar och så. Jag ska delsvis fixa en ny blogg.. alltå en "extra" hästblogg kommer de bli. Får se om ja orkar fixa den nu. Men först o främst vore de bra att ja hade bilder men de märks i morgon.
Ha de gött en så länge, blogga i morgon! Peace





2012-01-29

Hej! i morgon fyller mamma år, kanske ska köpa något åt henne idag. Ska snart ut tror ja träffa en kompis. Ska antagligen snacka och ha lite allmänt chill. I morgon är de skola som vanligt. Bröjar tio i alla fall, så har har sovmorgon som är rätt så skönt.  Jag somande rätt så sent igår kände ja vid tre tiden.. ungefär då mamma kom hem från harrys. Har dessutom nu precis borstat tänderna och gjort mig iordning. Så ni får ha de gött nu, bloggar kanske lite ikväll! Peace

Bjuder på två dåliga cambilder! (dock så är camen väldigt dålig!)




Fråga nu, svarar till de kommer tillräckligt med frågor! Peace




Fixat om designen och ny header!

Ja men dåså, äntligen klar. Det tog dit för mig. Ska tala om att ja tycker de är himla svårt att göra om skiten. Men de blev bra trotts allt. Om ni skulle behöva hjälp o så är de bara att säga till!
Peace!



Young, wild and free!

Hej bloggen! Har haft en väldigt skön start på helgen. I igår, i fredags red jag. Vi hade hoppning det gick rätt så bra.. fast vi skulle träna med att hoppa utan att hålla i sig.. o i stället ha händerna ute i luften. De var nog läskigaste ja gjort hittils haha. Var i stallet hela dagen faktiskt har skrattat och pratat en hel del med jonna. Vi hade skit roligt.
Idag har jag spenderat tiden hemma med familjen. Kände som de vore rätt vid de tillfället som pågår nu. Fast dock så ska mamma ut till Harrys med sina "vänninor" jätte kul.. Fast ja har ju datorn och massa godis ja köpt. Ska delsivis chekka en film eller flera. Eftersom ja älskar oh kolla BRA filmer.  Nu ska ja kolla vilken film ja ska se, ha en mysig forrtsatt helg!
Jag har förlorat en väldigt bra vän en gång, en som var min bästa vän. Därför ja är som ja är med dig ibland .. "lätt sur på saker".. "Orolig.." Det är för att ja har inte tid med att förlora en sån person igen. Du är den jag har som verkligen en bästavän och de kommer för bli så.. Jag kan inte heller fatta att vi känt varandra så j*vla bra som vi gör. Helt sjukt.. på sån kort tid.. Ja är rädd om dig hjärtat  oh de vet du. Oh du vet vad ja inte gillar o gillar om dig. Jag älskar dig oavstätt vad. Du är förevigt min vän, min bästa vän!




Tandställning borta!




Musiken ger dig känslan till att sjunga.

Tjenare tjenare, varit i stallet idag och har haft tömkörning och lite plugg o sådant. Sedan stack ja och jonna till mc oh åt. Har varit lite irriterad och halv galen idag måste ja säga.. Jah som sakt har ja delsvis mycket ont i magen så sitter o lyssnar på musik just nu. 

Ska snart käka mat också. Sedan drar ja ut o träffar johanna kanske. Får se, ska snacka med henne.  Har nyss pluggat nu ska jag forstätta med mitt ha de gött!




Onsgdag - snöar

Hej på er! Har precis kommit hem från ungdomsgruppen, fått massor med info om massor av olika saker jag kommer ha helt tider med fult upp om vissa veckor och dagar. En del av de blir att åka till Brevik, stockholm kanske.. Berlin i sommar. Massor med roligt. Plus så var ja där på invingning med kyrkan. Lite musik och sång! Jätte duktiga var dom. I stället för att klippa bandet, så knöt dom ihop med massa olika grupper dom har. Snart i Mars åker jag till gransnäs på kurs över helgen. Ska bli kul, eftersom de kommer jätte många ungdomar dit.
Min dag har sett ut på de sättet att vara i skolan, pluggat ihjäl.. ehm.. Stack hem sen efter skolan. Piffade till mig lite inför invigningen jätte kul var de. Eftersom ja träffade dom vännerna ja inte träffat på ett tag! Nu ska ja plugga lite, ska skriva om kallblodstravare, ni som inte vet vad de är så handlar de om hästar. Ha de gött!
Åh.. saknar sommaren! Var tvungen lägga in den, så fina vi är!





Kära tisdag

åh snart helg igen. Tycker tiden går så jäkla snabbt. Eller hur? Har varit i skolan sen drog ja hem, plockade lite i rummet, käkade och pluggade lite. chekkade nydligen en film precis - Wild Child. Grymt bra film. Kan se den hundra gånger, den slutar perfekt dessutom.. åhh ni måste se den. Ett tips!
Just nu lyssnar ja massa musik. Sen blir ja lite halvgalen eftersom ja glömde mina bästa hörlurar hos johanna.. haha. Träffar henne i morgon så då får ja tillbaka dom. Hur som helst ha en fortsätt trevlig dag. Peace

Bild Jag sjunger typ bilden förklarar ju känslan.






Godnatt!

Tänkte lägga mig skapligt nu så ja kommer upp i morgon! Godnatt alla bloggisar! Peace



Hemma!

Kom hem precis för en liten stund sen. Tog en skön varm dusch, kände att de behövdes. Kollade lite på tv efteråt och åt en choklad glass haha. Mumms! har varit hos en kompis Johanna förut vi hade allmänt trevligt och pratade en del, va ett tag sen ja träffade henne. Åhh hennes lilla syster är ur gullig hon kan ju stå på benen nu! De va inte igår an va hemma hos henne! Efter ja hade varit hemma hos henne träffade jag ett par kompisar till mig som har namnet Matte, danne, Johanna G & Dannie vi snackade lite skit en kort stund sedan körde dom en bit hem till mig. Väldigt snällt av matte! Nu ska ja ta något o käka tänkte jag och kolla lite bloggar och lyssna på lite musik. En ny dag i morgon. Som vanlig en vanlig skoldag. Peace!





Må du vila i frid Ludde.

Detta är min förre detta hund som dog under förra året 2011. Har känt honom sen jag var nio år gammal. Han bodde tillsammans hos min famror och farfar hela livet. Jag fick reda på att han hade ont i bakbenen och kände sig hängig så han somnade bort i famrors knä naturligt. Vilket ja fick höra, så blev ja väldigt ledsen. Han blev bara sju år gammal. Han var mysig och ur gullig, han gillade inte små barn och oljud. Va med på hans träningar så han hade bra enfarenheter av sig och lydig. Kommer inte glömma dig plutten, Hoppas du må vila i frid och att du har funnit dina nya vänner. Kram din kompis!



School time

Tjenare tjena. Sitter i skolan just nu, har precis fixat och ordnat Emelies blogg, chekka in : http://amazingbitch.blogg.se hon är ganska ny med bloggandet så följ hennes blogg. Hon är sig själv och väldigt unik person. Vi försöker just nu arbeta lite, snart slutar lektionen. Så vi ska strax gå o käka lite. Blir förmodligen gå o äta på täppan.. bara för emelies skull..
Efter lunchen ska ja se till att få något gjort med arbetet. Ha en bra bloggläsare + bloggare! Peace

Bild tagen av mig en sommar ute i skåne, fotad med systemkamera canon.





Somebody that i used to know..




Ny design! Vad tycks?

Själv tycker ja det blev skit bra. Förblir den här ett tag i alla fall. Skriv gärna vad ni tycker, man vill ju alltid veta!
Peace



Kära dagblogg!

Åh skönt att de är söndag. Vakna de med att se att de snöade som bara den ute. Ska inte snön vara slut så här dags eller? Väldigt konstigt tycker jag i alla fall. Men de är ju mysigt att de är snö i alla fall, så inget o klaga över endå! oh, längtar som satan till fredag. Jag har hur som helst haft en as rolig dag tillsammans med min kompis. Sitter just nu och äter massa choklad ja köpt hihi. Lyssnar delsvis på musik och har fixat massa bilder på Photoscape.. om ja inte har fel av namnet? Sen tänkte ja att ja kunde göra ett kort inlägg.
Ska dessutom göra om designen på bloggen, kollade runt igår. Hitta massor med snygga mallar. Så får se vad de blir.. Överasking för er! Ska fortsätta leta lite. Peace!



Dag som dag

Hej! Sitter o nördar på våran stora nya tv vi fick i dag (plattteve) Har chekkat in serien vampire diares, kollar säsong tre just nu. Älskar den serien, bäst!! Lovar er.. HAHA. Har haft släkt besök förut och har precis ätit. Snart kommer min låtsas pappas bror, så ska dom och mamma sitta o dricka antagligen, haha.. oh ha de trevligt så där. Snart ska ja äta ngt gott tänkte jag. Peace!
Bild från sommaren 2011 i stockholm!



2012-01-20

Olalaa, tjena! Har världens ont i nacken.. Tack vare en killkompis.. mh.. Känns typ som nackspärr fast de är det ju inte i alla fall, ingen arning hur de har gått till! Jag har spenderat morgonen och lunchen med att jobba i stallet som var ganska så lång tråkigt. Sedan red vi vid lunchen, för mig gick det sämst någonsin. Jag orkade verkligen inte, hade så ont i nacken och hästen bara drygar och drygar! Då blir ja ju bara mer förbannad ut både på ridläraren och allt annat.. De är över nu i alla fall. Fick humöret upp till topp sen.
Igår dagen spenderade jag tiden med sjukaste tjejen Jonna! Vi åt på Mc donalds och sedan åkte vi till Frida som vi träffade nancy och amir. Vi hade just bara allmänt chill eller vad man ska kalla det, haha. Det har inte hänt annars så mycket intressant. Mer än att jag veeet, att jag snart nu nästa vecka på fredag den 27de så åker min tandställning bort oh yea! Ni annar inte hur sjukt skönt det blir. Jag fyller ju år i februari då ska jag skaffa mig ett tandsmycke som sitter hur bra som helst.. mjo kanske tre år och lite mer! Eftersom de är äkta och ungefär samma lim som man har till tandställningen. Vilken "figur jag ska ha" är antingen :
  1. Silver kors
  2. Månde + stjärna Ex, +)
  3. Nike märke
  4. Vanlig silver "prick"






Detta är för dig !

En komentar till dig "Evelina": Men herre gud, nu får du ju för fan ta o ge dig. Hur gammal är du upp till 100% igentligen? Lägg ner bara för sjutton. Dessutom heter du knappt evelina, För ja vet att de är du sanna. För om du nu skulle heta evelina kan du ju berätta vem evelina du är i så fall? För ja tror inte ett dugg. Dessutom du så kallad "evelina" Dock namnet sanna då förstås, så kan du dra ut från mitt liv och för de andra har du kommit till fel sida. Detta är liksom ingen fight sida med värsta bomberna som kommer in.. Så snälla? Hejdå bara?! 


Hur som helst om min fina dag, jag har varit i skolan sen efter skolan drog jag med Emelie ner till stan och käkade på Mc donald's! För all del har vi varit ovänner ett tag, men de har löst sig. Behöver inte ta upp sådant i bloggen men de gjorde ja lite nu. Ja följde med henne hem till sin pojkvän där dom tapetserade (stavfel?) Jätte duktiga jobbarkillar! Som Emelie kallar dom "byggare bob" hahah, Vi var där i alla fall ett tag sen skulle hon ut till stallet så dom släppte av mig hos mig. Jätte snäll av dom, har varit med  min syster resten av kvällen.. hon har varit lite små jobbig men vi hade kul till slut innan hon skulle lägga sig. Vi spelade faktiskt Yatsy! Eller vad det nu heter. Bloggar i morgon!  Peace
KÄRLEK OCH RESPEKT




Svar på komentar

Varför har du blogg när du klagar att du bloggar sällan? Jo, de vet ja faktiskt inte. Jag gör de bara för ja försöker blogga så gott te går.. Men de är svårt. Ja menar om du nu stör dig så behöver du inte läsa den över huvud taget tack, de var mitt svar för dig chaao!



Lever livet ..

Hej på er! Länge sedan?! Jo visst de var de verkligen. Har haft fullt upp med både ett oh annat. En del angår ju förstås inte bloggen men vissa saker kan ju ingå i bloggen. Skolan har varit ganska tufft. Har haft nationella i svenska muntliga fick ju VG stolt är man! Om man går i skolan får man bra betyg, inte sant?
Idag har jag varit med min bästa tjej kompis Nancy! Otroligt kul har vi haft, hon är suverän den bruden! Topp 100!
Vi har varit med hennes kille, och några andra kompisar. Vi har bara haft de allmänt chill! I veckan vet jag inte än vad som kommer pågå. De sånt som märks, Ska träffa en tjejkompis i morgon i alla fall och snacka om lite allt o annat, sen för ja vidare till Nancy! Hoppas ni haft haft de bra de senaste dagarna. Förlåt för min sämsta upptadering.. suger verkligen på de här. Ahh.. skulle göra ett videoinlägg men de behandlar fel hela tiden. Blir trött på det..
Om ni undrar blir ja sen med bloggen, bloggar väldigt sällan. Funderat på att sluta. Det beror ju på hur ni vill? Berätta!



trött tjej!

Hej på er! Vaknade för en halv timme sen kanske. Va rätt så skönt o ha kunnit sovit så länge. Underbart! De enda ja hunnit gjort hittils är att ja har klätt på mig och ätit.  Pratatde också i telefon med Emelie. Ska träffa henne en aning lite senare när hon har gjort sitt. Så vi ska väl hänga lite o umgås som oftast. Det är också lördag sista dagen man borde göra något riktigt kul eller vad säger ni? Hur som helst ska jag gå över till facebook just nu.
Hinner kanske blogga i morgon beror på. Peace!
Bild på de ja köpte igår.

Detta gjorde ja själv igår och fixa lite. Innan var de fjädrar och de va längre kejda. (ej snyggt).

Detta var dom ja köpte !



2012-01-06

Tjaaabaa, tjena! Allt bra eller allt dåligt med er? Skriv!!
Själv är de helt klart toppen för mig. Början på ett nytt år ska de var bra, de finns alltid nya liv, nya händelser! Massa olika upplevelser.. vad vet jag.
Min dag idag har varit lite enkel så där, sovde ju över hos emelie igår. Vi var på hagebycenturm shoppade lite. Jag själv köpte bara ett skärp och Emelie köpte slut sina pengar. Haha, vi åt lite på max och träffade lite alla möjliga folk. Sen kan man väl säga att vi åkte hem o sov. Fast jag sov ju aldrig, var helt klarvaken. Har lite svårt med att sova så där tror jag. Hade ju mobilen och tv som var social i alla fall. Det är alltid bra. Så idag köpte jag emelies försenings julklapp från mig köpte tre saker. Sen föll ja för ett par örhängen som mamma betala åt mig. Tack världens bästa, efteråt tog ja o mamma en kort fika och sen åkte hemåt.
Vad har hänt under erat nyår då? berättta! Kram!
Random bild på mitt nagelack. Nice.




En bra låt början på året.




2 0 1 2

Åh, kan ju verkligen fortfarande inte fatta att det har redan gått ett nytt år. Till 2012, och vi har jorden kvar än så länge i alla fall. De ja blir trött på är allt snack om att jorden ska gå under och lalalala .. fattar ingenting så vi behöver ju inte ens ta upp det. Jag hade ett jätte trevligt nyår tillsammans med familj o vänner. Den natten sov jag gott tills det nya året steg upp. Mitt bloggandet känns lite rörigt, har inte den tid jag behöver men ja försöker i alla fall. De senaste dagarna som gått hittils har varit spendering med tid hos Nancy. De har hänt en del saker och så. Som dock inte angår in till bloggen. Nu är de natt och ja tänkte sova nu faktiskt, är enormt trött. Sov aldrig i natt eftersom jag var klarvaken. Brukar oftast ha svårt med att sova nu för tiden. Men sånt kommer man väl över antagligen. Snart är de skola dessutom, Taggaaa! Nejdå verkligen inte.. Orkar inte. Godnatt! Kram..