Gud, så härligt!

Kan vi fatta att ja går i skolan bara 4 dagar i veckan kan man ungefär säga! Vi har ridning i morgon på Torsdag och som tur är ja med i bästa enkla gruppen. De är härligt! Sen har vi praktik plats på fredag + ridning (kanske) inte säkert. Men jag kommer vara då i Hageby stallet med Emelie i min klass. Snart har man klarat av två veckor i skolan. De har varit hur roligt som helst. Oh de gillar vi! Så har ingen skola på tordagar och fredag under åtta veckor tror jag det var. Inte helt säker! Men de var vad mina öron hörde från läraren. Hehe.
Min dag har varit väldigt lång känns det som.. Har inte varit ute så mycket nu när skolan har börjat. Mest en stund på stan i så fall bara. Killarna fick sovmorgon idag i våran klass alltså dom som har IT de tyckte ja var orättvist. Bara för vi skulle ha naturbruk sak, med någon intervju. När jag kom hem idag efter skolan har jag bara tagit de lite lugnt och ätit, lite sådant smått. Nu ska ja fortsätta min kväll framför tv och datorn. Ha en bra kväll nu!




Kan inte man starta om sommaren eller?

Jag är verkligen över trött idag alltså. Som sakt var de super roligt att gå till skolan. Snart två avklarade veckor i gymnasiet. Känns super! Åkte hem direkt efter skolan vid tre tiden eftersom de började regna.. som de gjorde igår också. Vill inte att sommaren ska ta slut redan liksom! :(
Duschade nyss precis inte mer mycket händer här hemma. Åt glass förut hihi, och dessutom har frida smittad mig eller mina sykon med förskylning!! Tack för de! puss





Its call Real.

Hej på er, eller rättare sagt godkväll på er! Börja veckan bra för er? Själv är de super roligt att gå till skolan för vi har verkligen en väldigt bra klass. Vi fixade lite datorer och sådant idag sedan har de inte hänt så mycket, känns som att vi aldrig kommer starta med Schemat? Fast de är ju tur de i alla fall. Vi slutade lite sent tror ja idag, eller så var de som vanligt. Kollade aldrig tiderna men kom lite försent dessutom i morse. Fast de vart inga problem. Spårvagnarna gick ju dö sakta.. fick ju damp nästan..
Efter skolan gick jag och underbara söta Emelie ner till stan, hon är då en tjej i min klass. Vi oss tjocka på MCdonalds .. mums. Sedan träffade vi en tjej som heter Sissi så vi gick ner till Lindals och tog två kopp kaffe, de andra ingick gratis. Hehe.
Åkte hem runt sju tiden. Kollat lite på film och sådant. De vanliga. Nu ska jag faceboka lite gran.

Bild på min lillsyster hos pappa. Elsa, bilden är tagen i borrby strand hos farmor!





Som dag till natt, som natt till dag.

Hur har ni de en Söndag? Själv är man lite överallt. Träffade frida vid tre tiden så vi åkte till Eneby. På vägen träffa man Ronja och Jonas. Som också skulle dit. Sen när man var där hade vi bara de allmänt trevligt och snacka om allt. Sen åkte vi till stan träffade Nathalie och Emilia och Layla och ngn mer. Vi gjorde inte så mycket mer än att hälsa. När klockan var vid sju eller halv åtta gick Fridis hem. Och jag och Natta till hageby. Träffade sedan på en annan Frida (Fia). Länge sen man sågs ´som sakt! Kul att träffa den tjejen igen. Inget speciellt intressant har hänt. Vad jag vet så kom ja hem vid halv nio. Pratade lite med Syrran o käkade.  Just nu sitter man vid datorn och lyssnar på musik. I morgon har jag sovmorgon till tio. Börjar halv nio varje dag förutom måndagar och slutar tre eller tidigare beror på vad vi gör. Vi har inte direkt börjat arbetat än bara med matte. Som jag verkligen ogillar. Hihi. Efterskolan vet man inte vad som händer. Sådant som märks. 

Just de! I natt ungefär vid tre tiden vakna jag utav att min syster skrek på mig o ropade mitt namn. Jag frågade var det var då sa hon att de var någon "smäll eller ngt" Min lillebror hade också vaknad och han trodde de var "bomber ute" haha.. men tills morgon när vi vakna var bevakninstjänsten utanför. Så de var tydligen någon som hade kastat en stor sten på porten så de hade gått sönder. ( vet ej varför) Konstigt nog så vaknade inte jag av den smällen. Det var de! 
Ha en vidare bra kväll, nu ska jag faktiskt byta låt och kolla låtar. Hejs svejs!

 



Jag finns överallt!

Tjena tjena! Ute sent med bloggen igen. Vi började skolan i Måndags. Redan gått en vecka där. Som sakt går ju jag på Realgymnasiet. Otroligt roligt har de varit, lärt känna alla 13 tjejor redan och de har gått fort. Går ju i hästhållning så vi är inte så många tjejer gemfört med att de är mest killar på den skolan. Eftersom de går i IT eller ngt och teknik. Något med datorer och el tror jag. Låter inte så roligt i alla fall. Sen har jag varit med min bror frida! Lite i stan och överallt plus agustifestivalen.
Kom hem idag för en stund sen från Eneby då hade morsan köpt lite kläder till mig.
I morgon spenderar jag min tid med Frida! Ha de bra! Hejs svejs!

brukar inte lägga upp kläder ja får men idag kan ja faktiskt göra de!

Här lite New Clothes!

Svart mag tröja
Från; Lindex 79:-
Brun svarta byxorna
Från; Lindex 300:-


Gråa byxor
Från; Lindex 200:-


Svarta Jeans md dragkjedja
Från; H&M 99:-
Svart vit linne
Från; Lindex 79:-





Den 19 agusti 2011

Jag vakna runt tolv tiden. Somna sent igår. Inte så mycket händer idag. Hade inte tänkt att göra något speciellt. Just det! Jag har faktiskt klippt mig lite.. inte så värst mycket. Jag vet inte om de syns. Men jag tycker det i alla fall. lägger úpp bild.
Sitter o lyssnar på youtube. Har typ fått en låt i huvudet nu som ja sitter o lyssnar på "Last friday night!" skit bra, i morgon är de lördag. Då ska ja träffa Frida vi ska på något disco i stan vid åtta tiden. Innan ska vi träffa lite folk i stan och ta de lugnt. Resten av dagen idag blir att chilla så mycket som vanligt. För snart börjar ju skolan! ;)
Vi hörs!


Har ej gjort något med håret. De är naturligt!






It can't be to late, never!

Nu har jag ( eller morsan) äntligen lagt in alla stockholms bilder som ja tog när ja var nere med klassen innan skolavslutningen. De var på tiden. Ville bara skriva de, för ja vet inte om du Mina brukar kolla på min blogg så mycket. Men ja kan skicka massa bilder till dig om du vill? Adda min Mail adress ([email protected]) så kan ja föra över bilderna till dig någon dag. Bilder från bussen och båten och lite annat.
*
Det var det jag skulle skriva sen var de faktiskt att jag skulle säga godnatt. Tänkte faktiskt lägga mig. Är fruktansvärt trött. Får se vad som händer i morgon. Kanske kollar på rix fm då. Vem vet. Om de nu skulle vara repris ? Brukar de vara två dagar i rad rix fm? Ingen arning. Sådant som ja märker. Ha en skön o trevlig kväll hörni! Natti!

En bild på Mina och mig och Amanda!
Från Stockholm.



Don't be sad, be happy.

Har varit mycket o hängt med folk på stan på sistonde tiden. Idag är det Rix Fm! Jag ska inte gå. Tror jag inte i alla fall. Var där förra året! De var super kul, fast drog typ direkt efter de var faktiskt inte så jätte roligt. Har ingen anning om vilka de är som ska uppträda iår. Har funderat på om ja ska göra om min header på bloggen. Börjar tröttna lite på den ja redan har just nu. Fick en komentar förut om varför ja har blogg men ja endå aldrig bloggar? Hur länge ska jag behöva säga att jag bloggar så mycket som ja kan och när jag har tillfälle för att göra det. Så. Nu vet ni det!  Om ni inte gillar det. Så har ja inte heller tvingat er att kolla på min blogg. Igår kom min mammas kompis ner hit från Dalarna. Hon ska nog vara här till på lördag tror jag. Nu på måndag den 22 agusti börjar jag skolan. Känns rätt så skönt endå. Ska bli spännande och roligt. Tur så känner ja redan några på realgymnasiet jag ska börja i. Ni kanske vill veta lite om vad som händer idag. Jag ska fixa en ny header till bloggen (ontressant kanske) och byta färger. Sen ska jag umgås med familjen som ja känner att jag behöver göra. Har varit borta hur mycket som helst nu under sommarlovet. Sommarlovet slutar redan nu nästa vecka dessutom! Helt sjukt! Ni får ha en vidare bra dag! Vi ses!

Bilder från i veckan på mig o mina tjejor!






Tror de blev sent igen .. eller?

Ute sent med bloggen igen, ja vet! Mycket händer nu för tiden. Min mamma har kommit hem från mormor uppe vid finland någonstans. Jag har under senaste dagarna träffat massa folk. Haft de allmänt trevligt! Har kommit in på Realgymmnasiet också. Så börjar skolan den 22 klockan tio. Snart är de Agusti festen. Ska ni gå?
Jag ska defenitift gå med Min underbara gumma Frida! Är äntligen frisk! Var ju sjuk ett tag när ja åkte hem från skåne. Nu idag ska ja bara ta de lugnt får se om ja drar till eneby senare till folket. puss hej!

lite brun har man blivit!






- Mobil inlägg

Hej på er bloggläsare. Just nu idag ligger ja i min säng. Vaknade runt tio tiden kanske. Jo, åkte ju hem i från malmö i lördags. Fick vänta på mitt tåg omkring fyra timmar. Och samtidigt var ja också sjuk! Men ja var inte uttråkad i alla fall, kompisar ringde mig. Jag gick själv på stan, fast ej för långt då hade ja säkert kommit vilse. Sedan fika ja lite och sånt. Mitt tåg kom vid sex tiden. så var hemma vid halv tio ungefär. Mitt fina hjärta frida, hon mötte upp mig i rece! Så gulligt av henne. Skönt att komma hem hit, här är de åtminstonde sol i alla fall. Var med frida igår och träffade massa andra underbara vänner i eneby. Vi hade jätte trevligt plus roligt som alltid. Färgade håret rött dessutom så ni får se en bild ja lägger upp, kanske inte världens bästa men de funkar! Ha en bra dag.